Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatarova mizéria pokračuje. V NHL aplaudovali dvom strelcom s hetrikmi

Dvaja hokejisti sa v noci na pondelok v zámorskej NHL blysli hetrikom. Brad Marchand ním prispel k triumfu Bostonu nad Columbusom 3:1, Artemij Panarin zasa k víťazstvu NY Rangers nad San Jose 6:5.

04.12.2023 07:36
808098428 Foto:
Tomáš Tatar zažíva ťažké chvíle.
debata (1)

Zo Slovákov bol v akcii len útočník Tomáš Tatar, no nebodoval. Jeho Colorado prehralo na ľade Los Angeles 1:4.

Tridsaťtriročný útočník odohral 22. zápas v sezóne, ale zatiaľ ešte ani raz neskóroval. „Lavíny“ viedli po góle Josha Mansona, ale nakoniec prehrali tretí zápas po sebe.

Panarin dosiahol svoj piaty hetrik v kariére a pridal aj asistenciu. Jonny Brodzinski, Jacob Trouba a Vincent Trocheck zaznamenali po dve asistencie, Mika Zibanejad si pripísal dva body.

Marchand strelil tri góly po sebe v rozmedzí piatich minút a päťdesiatich sekúnd tretej tretiny. Bol to jeho šiesty hetrik v kariére, prvý čistý.

Lotyšsko MS2021 Hokej A Slovensko Česko Čítajte viac Svetový pohár bez Rusov aj Čechov? Premárnená príležitosť. Valábik s Draisaitlom sa v otázke československého tímu nezhodli

Zavŕšil ho po 7 minútach a 46 sekundách od úvodného vhadzovania, tri góly od začiatku jednej tretiny strelili v klubovej histórii rýchlejšie len Leo Labine (7:01) a Bobby Bauer (7:30).

Rakúšan Marco Rossi strelil dva góly Minnesoty v súboji s Chicagom, Wild zdolali Blackhawks 4:1. Domáci brankár Marc-Andre Fleury mal 28 úspešných zákrokov. Nový tréner Minnesoty John Hynes tak dosiahol triumf aj vo svojom treťom zápase.

Juuse Saros zneškodnil 34 striel hráčov Buffala a postaral sa výrazne o triumf Nashvillu na ľade Sabres 2:1. V drese domácich sa presadil Victor Olofsson. Dvadsaťosemročný Švéd strelil svoj druhý gól z trestného strieľania v NHL, čím vyrovnal klubový rekord Miroslava Šatana a Thomasa Vaneka.

Výsledky NHL:
Minnesota – Chicago 4:1, Boston – Columbus 3:1, NY Rangers – San Jose 6:5, LA Kings – Colorado 4:1, Buffalo – Nashville 1:2

Draftové jednotky a ich vstup do zámorskej NHL Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete najproduktívnejšie draftové...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Colorado Avalanche