Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fehérváry sa zrazil s českou hviezdou a odišiel z ľadu. Tatar sa naďalej trápi

Hokejisti Washingtonu so slovenským obrancom Martinom Fehérvárym zdolali v noci na pondelok San Jose 3:1 a pripísali si v NHL tretie víťazstvo za sebou. V akcii bol aj Tomáš Tatar, ktorého Colorado prehralo na ľade Buffala 0:4.

30.10.2023 07:34
Tomáš Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar v drese Colorada Avalanche.
debata

Edmonton si v zápase pod holým nebom poradil s Calgary 5:2 a ukončil sériu štyroch prehier. V drese Flames chýbal pre zranenie ramena slovenský útočník Adam Ružička.

Duel Heritage Classic sledovalo na Commonwealth Stadium v Edmontone 55.411 divákov. Do zostavy Oilers sa po zranení vrátil kapitán Connor McDavid a zaznamenal jednu asistenciu. Bodovo sa najviac darilo jeho spoluhráčovi Evanderovi Kaneovi, ktorý strelil gól a pridal k nemu dve asistencie.

San Jose je jediný tím, ktorý stále čaká v novej sezóne na víťazstvo. Deviatu prehru v rade si Sharks zapísali vo Washingtone. Ešte na začiatku tretej tretiny pritom viedli 1:0, no domáci potom tromi gólmi otočili skóre.

ŠK Slovan Čítajte viac Slovan urobil s východniarmi krátky proces. Výhru Trnavy nad Trenčínom režíroval bývalý hráč AS

Víťazný strelil Tom Wilson, pre ktorého to bol jubilejný 300. bod v profiligovej kariére. Fehérváry nebodoval ani v ôsmom zápase ročníka.

Po kolízii s Tomášom Hertlom musel zamieriť do šatne a vynechal takmer polovicu druhej tretiny, no do hry sa vrátil. V zápase odohral 16:48 minút, vyslal jednu strelu, pripísal si aj jeden hit a plusový bod.

Buffalo zvíťazilo nad Coloradom 4:0. Góly Sabres strelili John Peterka, Casey Mittelstadt, Tyson Jost a Rasmus Dahlin, dve asistencie si pripísal Jeff Skinner.

Domáci brankár Ukko-Pekka Luukkonen zneškodnil všetkých 23 striel súpera a vychytal prvý shutout v NHL. Slovenský útočník hostí Tomáš Tatar odohral 10:10 minút a do štatistík si pripísal dve trestné minúty, mínusku a jeden hit.

NHL – výsledky:
Buffalo – Colorado 4:0, New Jersey – Minnesota 4:3, Washington – San Jose 3:1, Edmonton – Calgary 5:2

Najlepšie zarábajúci hokejisti NHL + Slováci Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Kto ovládol rebríček najlepšie platených hráčov...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Martin Fehérváry