Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spadla jej sánka. Demitrovú zasiahla vlna emócií, správa od exhviezdy NHL ju šokovala

Pred pár dňami sa vedenie tímu NHL St. Louis Blues uviesť dvojicu Keith Tkachuk a Pavol Demitra do klubovej siene slávy. To, ako sa správu dozvedela manželka nebohého slovenského hokejistu, vháňa slzy do očí.

24.10.2023 13:26
Collage Maker-24-Oct-2023-01-24-PM-2012 Foto:
Mária Demitrová, Keith Tkachuk a Pavol Demitra v drese St. Louis.
debata (12)

Tkachuk totiž oznámil túto novinku Márii Demitrovej cez konferenčný hovor. „Volali mi, že budem uvedený do Siene slávy, čo by som samozrejme nedokázal bez Pavla. Mám však ešte lepšiu novinku, ideme do nej spoločne. Pavol bude v januári uvedený do Siene slávy St. Louis Blues,“ povedal.

Po vypočutí si týchto slov doslova padla sánka a nemohla uveriť, akej pocty sa dostalo bývalému kapitánovi slovenskej hokejovej reprezentácie. Pozrite si video:

„Som nesmierne šťastný, že som sa tam dostal. Ešte viac sa však teším, že to bude s Pavlom. Som rád aj za teba, rodinku a deti,“ dodal Tkachuk.

Demitrová ešte pár sekúnd trvalo, kým si uvedomila, čo sa deje. „Nemôžem tomu uveriť, toto som vôbec nečakala. Stále to spracovávam…“ povedala vo videu, ktoré na Twitteri zverejnil tím St. Louis Blues.

SR hokej extraliga TEL Zvolen Nové Zámky BBX Čítajte viac Slovenské kluby platia legionárom nekresťanské peniaze. Nedávno im stačilo aj 30 tisíc, teraz sa tvária, akoby mali na účtoch milióny

Manželka nezabudnuteľného útočníka, ktorý tragicky zahynul pri leteckom nešťastí Lokomotivu Jaroslavľ v roku 2011 sa 20. januára 2024 zúčastní slávnostného ceremoniálu pred duelom s Washingtonom Capitals.

Pavol Demitra odohral za St. Louis Blues počas ôsmich sezón 494 zápasov, v ktorých nazbieral 493 bodov za 204 gólov a 289 asistencií. V historickej tabuľke klubovej produktivity mu patrí siedma priečka.

Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii.
12 debata chyba
Viac na túto tému: #St. Louis Blues #Pavol Demitra