Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovský predĺžil bodové suchoty. Montreal dosiahol tretie víťazstvo v sezóne

V jedinom nočnom zápase zámorskej NHL zvíťazil Montreal Canadiens, v zostave so slovenským útočníkom Jurajom Slafkovským, na ľade Buffala Sabres 3:1.

24.10.2023 06:22
Juraj Slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský sa na ľade Buffala Sabres prezentoval dvomi strelami.
debata

Montreal zaznamenal víťazstvo v treťom z posledných štyroch zápasov. Slafkovský strávil na ľade vyše 14 minút, no do kanadského bodovania sa nezapísal.

Draftová jednotka z minulého roka natiahla nelichotivú sériu bez bodu už na štyri zápasy. Slafkovský sa na ľade Buffala prezentoval dvoma strelami, rovnakým počtom blokov a troma bodyčekmi. Nastúpil v druhom útoku po boku Josha Andersona a Alexa Newhooka. V presilovkách sa dostal na ľad na zhruba minútu a štvrť.

SR hokej extraliga TEL Zvolen Nové Zámky BBX Čítajte viac Slovenské kluby platia legionárom nekresťanské peniaze. Nedávno im stačilo aj 30 tisíc, teraz sa tvária, akoby mali na účtoch milióny

Hviezdou večera sa stal brankár hostí Jake Allen, ktorý zneškodnil 36 striel hráčov Sabres. "Dnes večer si určite odviedol svoju robotu. Bol veľkým dôvodom, prečo sme vyhrali,“ poznamenal Tanner Pearson, autor gólu a asistencie.

Víťazný gól v súboji strelil na začiatku záverečnej tretiny Brendan Gallagher, ktorý rovnako ako Pearson pridal k presnému zásahu aj asistenciu. Buffalo prehralo druhý z posledných troch zápasov.

NHL – sumár:
Buffalo Sabres – Montreal Canadiens 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Góly: 8. Skinner (Cozens, Dahlin) – 3. Barron (Xhekaj, Monahan), 44. Gallagher (Savard, Pearson), 57. Pearson (Gallagher, Newhook). Brankári: Comrie – Allen, strely na bránku: 37:27.

Slovák v akcii:
Juraj Slafkovský (Montreal) 14:36 0 0 0 0 2 0

/pozn.: počet odohratých minút, góly, asistencie, body, +/-, strely na bránku, trestné minúty/

Najlepšie zarábajúci hokejisti NHL + Slováci Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Kto ovládol rebríček najlepšie platených hráčov...
debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský