Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvaja Slováci sa ocitli na waiver listine, Honzeka poslalo Calgary do WHL

Slovenskí hokejisti Marián Studenič a Martin Pospíšil sa ocitli vo štvrtok na waiver listine. Studeniča na ňu zaradil klub NHL Seattle Kraken, Pospíšila na listinu zapísalo vedenie Calgary Flames.

05.10.2023 22:52
Samuel Honzek Foto: ,
Samuel Honzek v drese Calgary počas prípravného zápasu proti Edmontonu.
debata

Ak si ich v lehote 24 hodín nikto nevyberie, pošlú ich kluby na farmy do nižšej zámorskej súťaže AHL. S kempom „plameňov“ sa lúči aj Samuel Honzek, ktorého Flames prevelili do tímu Vancouver Giants z juniorskej WHL.

Adam Ružička Čítajte aj Chladnokrvné zakončenie Slováka. V príprave NHL bodovali Slafkovský aj Nemec

Studenič bol vo štvrtok jedným z desiatich hráčov, ktorých Seattle umiestnil na waiver listinu. Calgary okrem Pospíšila na ňu zapísalo aj Nicka DeSimoneho a Mathiasa Emilia Pettersena.

Spomedzi zaujímavých mien skončili na waiveri napríklad aj švédski útočníci Andreas Johnsson a Alexander Nylander (obaja Pittsburgh).

12. Jaroslav Halák Čítajte aj Podpíše Halák zmluvu za menší plat s vidinou Stanleyho pohára? Záujem o Slováka mal prejaviť jeden z najúspešnejších tímov súčasnosti

Honzek, ktorého si Flames vybrali v tohtoročnom drafte v 1. kole zo 16. miesta, odohral v príprave štyri zápasy bez bodového zisku. Ten stredajší proti Edmontonu nedohral pre nešpecifikované zranenie.

Slovák na „pódiu“. Najlepšie brániaci útočníci NHL Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Lars Eller (Dán./Colorado Avalanche): 3,7.
debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Studenič #Martin Pospíšil #Samuel Honzek