Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol samostatný, kúpil si auto a varil si. V zámorí nepochybujú, že by sa Nemec už teraz presadil v obrane Devils

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec má šancu vybojovať si v najbližších týždňoch miesto v prvom tíme klubu New Jersey Devils zo zámorskej NHL pre sezónu 2023/2024.

23.09.2023 23:19
Nemec Foto:
Šimon Nemec.
debata

Podľa experta Stevena Ellisa z portálu Daily Faceoff bude druhý hráč vlaňajšieho draftu nováčikov patriť medzi najsledovanejších mladých hráčov v tréningových kempoch klubov profiligy.

Juraj Slafkovský Čítajte aj „Dobré znamenie!“ Slafkovský sa revanšoval za slabý úvod a bodoval, Mešár opäť zaujal

"Minulý ročník bol pre neho zvykaní si na život v Severnej Amerike. Bol samostatný, kúpil si auto a varil si.

Pre 18-ročného je veľmi náročné presťahovať sa cez pol sveta na neznáme miesto, cestovať autobusmi a bojovať o každú šancu. On tú svoju využil naplno a patril k najlepším hráčom AHL vo veku do 20 rokov.

Devils majú jasných prvých päť obrancov, voľné miesto zostáva na pravej strane v treťom páre. Niet pochýb o tom, že Nemec by zvládol takú rolu, ale nemohol by tím zvoliť trpezlivejší prístup? " pýta sa odborník.

Rod Laver, hokej Čítajte aj Premiéru NHL na južnej pologuli sprevádzali problémy. Nádherným gólom rozhodol mladík, ktorý v drafte pokoril Wrighta

Nemec nazbieral v ostatnej sezóne v tíme Utica Comets spolu 34 bodov (12+22) v 65 zápasoch AHL.

V počte gólov aj bodov stanovil nové rekordy súťaže pre obrancu do 19 rokov, v produktivite o jeden bod prekonal predošlé historické maximum Dava Maloneyho zo sezóny 1974/1975.

Zvolili ho do All-Star tímu nováčikov a od svojho klubu dostal Cenu Iana Andersona za najväčšie zlepšenie počas súťažného ročníka.

Aj so 4 Slovákmi! Najlepší hráči NHL od roku 1967 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Aj so štvoricou Slovákov! Toto sú najlepší...
debata chyba
Viac na túto tému: #New Jersey Devils #Šimon Nemec