Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

„Dobré znamenie!“ Slafkovský sa revanšoval za slabý úvod a bodoval, Mešár opäť zaujal

Slovenskí hokejoví útočníci Juraj Slaflkovský a Filip Mešár zažili vydarený druhý deň v tréningovom kempe tímu Montreal Canadiens zo zámorskej NHL pred začiatkom sezóny 2023/2024.

23.09.2023 16:23
Juraj Slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský.
debata

Zahrali si v rôznych formáciách v druhom modelovanom zápase a Slafkovský opäť bodoval, tentoraz strelil gól. Podľa Marca Dumonta z portálu Montreal Hockey Now si napravil reputáciu z úvodného duelu.

Slafkovský hral opäť v útoku s Alexom Newhookom a Joshon Andersonom, v prvom súboji asistoval a v druhom skóroval.

Juraj Slafkovský Čítajte aj Po „macovi“ niet ani stopy, pozrite si, ako schudol Slafkovský. Kouč mu poslal jasný odkaz

"Tentoraz oveľa lepšie stíhal tempu hry. Viac sa tlačil pred bránku a rozdal niekoľko pekných prihrávok, čo je dobré znamenie pri hráčovi, ktorý odohral posledný zápas NHL v januári.

Fanúšikovia Montrealu o ňom diskutujú, odkedy ho klub draftoval. Časť kritiky je oprávnená, ale po prvom modelovanom zápase sa to už preháňalo.

Dúfajme, že jeho výkon v druhom dueli aspoň trochu utíšil kritikov," uviedol expert o vlaňajšej jednotke draftu nováčikov.

Mešár si znova zahral v jednej formácii s Jakeom Evansom a Joelom Armiom, ani v druhom stretnutí podľa experta nesklamal.

"Podal slušný výkon. Od kempu nováčikov sa pomaly, ale stabilne zlepšuje. Postupne si vytvára viac priestoru na ľade a nebojí sa ísť pred bránku.

V oboch veciach musí pokračovať, aby mohol mať dôležitú rolu v tíme Laval Rocket v nasledujúcej sezóne," zhodnotil Dumont krídelníka, ktorého Montreal draftoval vlani z 26. miesta.

Slovák na „pódiu“. Najlepšie brániaci útočníci NHL Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Lars Eller (Dán./Colorado Avalanche): 3,7.
debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Mešár #Juraj Slaflkovský