Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Anaheim sa rozhodol. Poslal Regendu na farmu

Klub zámorskej hokejovej NHL Anaheim Ducks poslal slovenského útočníka Pavla Regendu do farmárskeho tímu San Diego Gulls v AHL.

31.10.2022 23:38 , aktualizované: 01.11.2022 06:56
Pavol Regenda Anaheim Foto:
Pavol Regenda v drese Anaheimu.
debata

V prvom tíme „káčerov“ doteraz odohral 5 zápasov, v ktorých získal 2 body za asistencie. V uplynulých troch dueloch bol v pozícii zdravého náhradníka.

Regenda by mal premiéru vo farmárskej súťaži absolvovať vo štvrtok 3. novembra o 2.30 SEČ na ľade Bakersfield Condors. Rovnakým smerom zamieril aj zranený stredný útočník Sam Carrick. Do prvého tímu sa zo San Diega posunul ďalší útočník Glenn Gawdin, ktorého čaká súťažný debut v drese Anaheimu.

734492754 Čítajte viac Smutný večer pre Fehérváryho. Útočník Buffala so šesťbodovým zápisom

Regenda začal sezónu 2022/2023 v drese Ducks po tom, čo zaujal výkonmi v prípravných zápasoch. V nich bol so 7 kanadskými bodmi (3+4) líder tímu. Okrem dvoch kanadských bodov sa doteraz v NHL prezentoval aj 5 strelami, 50-percentnou úspešnosťou na vhadzovaniach a priemerným časom na ľade 10:15 min.

Adam Ružička. Čítajte viac Stále čaká na šancu. Zámorskí experti majú pre Ružičku zopár rád

Prebiehajúci ročník je pre neho prvý v zámorí. Uplynulé dve sezóny odohral v slovenskej extralige v drese Michaloviec. Po životnej sezóne, v ktorej štartoval na ZOH (bronz) a MS, podpísal dvojcestný kontrakt s Anaheimom.

Po Ľubomírovi Višňovskom sa stal iba druhým slovenským hokejistom, ktorý nastúpil za Anaheim v NHL. V rámci dvojročného kontraktu si v prvom ročníku môže zarobiť 750-tisíc dolárov počas pôsobenia v NHL a 80-tisíc v AHL.

Slovenské nádeje v drafte NHL 2023 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hodnotenie C: Samuel Urban (brankár, tím SR do...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Tabuľky NHL

(šípkou dolu prepínate poradie v konferenciách a divíziách)

Standings provided by Sofascore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anaheim Ducks #Pavol Regenda