Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Anaheim sa rozhodol. Poslal Regendu na farmu

Klub zámorskej hokejovej NHL Anaheim Ducks poslal slovenského útočníka Pavla Regendu do farmárskeho tímu San Diego Gulls v AHL.

31.10.2022 23:38 , aktualizované: 01.11.2022 06:56
Pavol Regenda Anaheim Foto:
Pavol Regenda v drese Anaheimu.
debata

V prvom tíme „káčerov“ doteraz odohral 5 zápasov, v ktorých získal 2 body za asistencie. V uplynulých troch dueloch bol v pozícii zdravého náhradníka.

Regenda by mal premiéru vo farmárskej súťaži absolvovať vo štvrtok 3. novembra o 2.30 SEČ na ľade Bakersfield Condors. Rovnakým smerom zamieril aj zranený stredný útočník Sam Carrick. Do prvého tímu sa zo San Diega posunul ďalší útočník Glenn Gawdin, ktorého čaká súťažný debut v drese Anaheimu.

734492754 Čítajte viac Smutný večer pre Fehérváryho. Útočník Buffala so šesťbodovým zápisom

Regenda začal sezónu 2022/2023 v drese Ducks po tom, čo zaujal výkonmi v prípravných zápasoch. V nich bol so 7 kanadskými bodmi (3+4) líder tímu. Okrem dvoch kanadských bodov sa doteraz v NHL prezentoval aj 5 strelami, 50-percentnou úspešnosťou na vhadzovaniach a priemerným časom na ľade 10:15 min.

Adam Ružička. Čítajte viac Stále čaká na šancu. Zámorskí experti majú pre Ružičku zopár rád

Prebiehajúci ročník je pre neho prvý v zámorí. Uplynulé dve sezóny odohral v slovenskej extralige v drese Michaloviec. Po životnej sezóne, v ktorej štartoval na ZOH (bronz) a MS, podpísal dvojcestný kontrakt s Anaheimom.

Po Ľubomírovi Višňovskom sa stal iba druhým slovenským hokejistom, ktorý nastúpil za Anaheim v NHL. V rámci dvojročného kontraktu si v prvom ročníku môže zarobiť 750-tisíc dolárov počas pôsobenia v NHL a 80-tisíc v AHL.

Slovenské nádeje v drafte NHL 2023 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hodnotenie C: Samuel Urban (brankár, tím SR do...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Tabuľky NHL

(šípkou dolu prepínate poradie v konferenciách a divíziách)

Standings provided by Sofascore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anaheim Ducks #Pavol Regenda