Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi sú štvrtý najväčší favorit MS v hokeji. Ako je na tom slovenská reprezentácia?

Hokejisti českej reprezentácie sú podľa bookmakerov štvrtý najväčší favorit blížiacich sa MS v hokeji. Vyplýva to z kurzov stávkových kancelárii, ktoré oslovila ČTK.

06.05.2023 09:23
SR Hokej MS2023 šport príprava Nemecko TNX Foto: ,
Slovenskí hokejisti by podľa bookmakerov mali postúpiť do štvrťfinále MS.
debata

Najväčšími adeptami na zlato zo šampionátu, ktorý sa koná od 12. mája v Tampere a Rige, sú domáci Fíni a Kanaďania.

„Kurzy sa v najbližších dňoch budú určite korigovať v nadväznosti na to, ako budú zverejňované konečné súpisky jednotlivých tímov,“ uviedol hovorca Fortuny Petr Šrain, ktorého cituje sport.cz. Aktuálne majú najnižšie kurzy 3,5:1 Fínsko a Kanada.

Kelemen Lennstrom hokej Čítajte viac Železný muž nemá rád tréningy, pre Ramsayho je nenahraditeľný. Kde mu nájde miesto?

Za nimi nasledujú Švédsko (5,2:1) a česká reprezentácia (8,5:1). Podľa týchto prognóz by Česi rovnako ako na poslednom šampionáte nemali chýbať v bojoch o medaily.

Podobne situáciu vnímajú aj v spoločnosti Tiport, kde má najnižší kurz Fínsko (3,4:1) a tesne za ním sa nachádza Kanada (3,6:1).

Peter Cehlárik bol na ZOH v Pekingu asistentom kapitána Mareka Hrivíka. Čítajte viac Rakúšania hrali zákerne, musíme im to vrátiť, vyhlásil strelec Slovákov. Cehlárik burcuje tím pred odvetou

A ako vidia stávkové kancelárie šance slovenskej hokejovej reprezentácie? Podľa kurzov Fortuny sa zverenci trénera Craiga Ramsayho dostanú do štvrťfinále.

Na Slovensko je totiž vypísaný ôsmy najnižší kurz (25:1). Až za hokejistami spod Tatier vidia bookmakeri hokejové tímy z Nemecka, Dánska či Lotyšska.

Riga Aréna. Prechodný domov slovenských hokejistov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Riga Aréna - miesto, ktoré sa už o niekoľko dní...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #slovenská hokejová reprezentácia #MS v hokeji 2023