Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká posila pre hokejový Slovan. Do belasého dresu mieri reprezentačná jednotka z KHL

Podľa webov sports.kz či prosport.kz sa novou posilou hokejového Slovana Bratislava stane jednotka kazašskej reprezentácie a brankár Barysu Astana v KHL Andrej Šutov.

08.05.2024 12:55
Andrej Šutov Foto:
Andrej Šutov je v súčasnosti najlepším brankárom v Kazachstane.
debata (5)
Cehlárik, Koch a Regenda pred MS v hokeji
Video

Belasí pritom iba začiatkom marca oznámili verejnosti predĺženie zmluvy s poslednou brankárkou jednotkou Denisom Godlom.

Podľa informácií z programu Head on Ice je najlepší brankár Kazachstanu Šutov veľmi blízko k podpisu zmluvy s veľkoklubom slovenskej ligy – Slovanom Bratislava. Obe strany už prediskutovali niekoľko možností v rámci zmluvy. Klub má o nášho brankára veľký záujem, uvádza sa v článku.

hokej, Slovensko Čítajte viac Bez toho, aby sa brankár zbláznil, nemôže Slovensko pomýšľať na medailu. V obrane je gigantická posila, vraj najkvalitnejší hráč v mužstve

26-ročný rodák z Oskemenu odohral poslednú sezónu v KHL za Barys Astana. V 39 zápasoch základnej časti mal úspešnosť zákrokov na úrovni 91,5%.

Najbližšie ho budú môcť vidieť fanúšikovia aj na Majstrovstvách sveta 2024 v Česku, kde bude hájiť farby Kazachstanu. Šutov už v nedeľu môže predviesť svoje schopnosti na svetovom šampionáte proti Slovensku, keďže Kazachstan bude druhým súperom Slovenska v základnej B skupine.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Slafkovský dostal na začiatku úver a ihneď ho začal splácať. Podľa fínskeho experta akoby ani nemal slovanské korene

26-ročný brankár strávil celú doterajšiu hokejovú kariéru v Kazachstane a v tomto ročníku KHL si po prvýkrát vybojoval miesto jednotky v Baryse Astana.

V kazašskej reprezentácii je už dva roky prvou voľbou. V roku 2021 odchytal na MS všetkých sedem zápasov, vlani sa postavil do bránky v šiestich prípadoch.

logo-ms-v-hokeji-2024-cesko Dávame do pozornosti Všetko o MS v hokeji 2024 na jednom mieste
Najväčší spalovači šancí v hokejovej reprezentácii Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Pozreli sme sa na efektivitu útočníkov, ktorí...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Slovan Bratislava #Barys Astana #Andrei Shutov