Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stačilo pár slov, ktoré ťali do živého. Z Halákovho návratu na Slovensko zrejme nič nebude

Návrat Jaroslava Haláka do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže mal byť jednou z najväčších udalostí sezóny. No prestupová bomba tentokrát asi nevybuchne.

01.03.2024 11:26
Jaroslav Halák, nhl, new york rangers Foto:
Jaroslav Halák v profilige naposledy chytal za NY Rangers.
debata (10)

Slovenský gólman s dlhoročnými skúsenosťami z najlepšej hokejovej ligy sveta mal posilniť bratislavský Slovan.

Halák je odchovancom bratislavského klubu HK Ružinov 99. V Slovane však pôsobil už od svojich šestnástich rokov v dorasteneckom a juniorskom tíme a má na svojom konte aj 13 odchytaných zápasov za áčko Slovana v sezóne 2003/2004, vrátane jedného playoff zápasu proti Zvolenu.

Do Bratislavy sa mal vrátiť na prelome februára a marca, no od ohlásenia jeho príchodu bolo okolo celej veci podozrivé ticho. Podľa najnovších informácii to vyzerá, že fanúšikovia sa tešili zbytočne.

Halák Vanocuver Čítajte viac Príchod Haláka zatrasie kabínou. Ak nebude chcieť, ani sa neunaví. Rozlúčka na MS v Česku? Ramsay má iné kone

Halák sa odmlčal, funkcionárom Slovana nezdvíha telefón ani nereaguje na správy. Dôvodom má byť necitlivé vyhlásenie trénera belasých Petra Oremusa.

Keď sa ho novinári po oznámení možného Halákovho príchodu pýtali na názor, povedal im, že pokiaľ bude on trénerom, jeho jasnou jednotkou do bránky je a aj bude Denis Godla.

Podľa Športového času sa slovenského veterána zo zámoria tieto slová veľmi dotkli. Z veľkého prestupu tak na 90 percent nič nebude.

Vedenie belasých sa snažilo situáciu diplomaticky zachrániť, no vyzerá to tak, že Halák do Európy napokon nezamieri. Všetko by sa malo uzavrieť v najbližších dňoch.

01. Jaroslav Halák Čítajte viac Ja už mám svoju jednotku. Tréner Slovana poslal Halákovi stručný odkaz. Povedal som vám, kto tu bude chytať, vravel novinárom

Halák má na konte 17 sezón v NHL, počas ktorých odchytal 581 zápasov základnej časti, pričom 295 z nich aj vďaka nemu skončilo víťazne.

„S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou a moje telo potvrdí, že je stopercentne pripravené absolvovať záťaž v zápasoch, ktoré klub čakajú vo vyvrcholení sezóny," povedal Halák pre web Slovana pred vyše dvoma týždňami.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #NHL #HC Slovan Bratislava #Jaroslav Halák #Peter Oremus #Denis Godla