Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sme na smiech celému Slovensku, hnevajú sa fanúšikovia. Poprad im sľuboval posilu, dostali moderátora

Vedenie extraligového klubu HK Poprad na začiatku týždňa zverejnilo príspevok, ktorý zaujal viacerých fanúšikov.

09.01.2024 20:26
SR hokej finále Tatranský pohár Košice Poprad POX Foto:
Hráči Popradu pred finálovým zápasom Tatranského pohára v auguste 2023.
debata (4)

Vedenie extraligového tímu na začiatku týždňa zverejnilo príspevok, ktorý zaujal viacerých fanúšikov.

"S radosťou oznamujeme, že vedenie nášho klubu podpísalo exkluzívnu zmluvu s novým hráčom, ktorý sa čoskoro pridá k nášmu tímu!

Tento hráč nie je len obyčajným posilnením nášho tímu – je to rodák z Popradu, ktorý má hokej nielen v rukách, ale aj v srdci.

SR Hokej Extraliga Muži 34. kolo Michalovce Kočice KEX Čítajte viac Veľký obrat Slovana, Košice ovládli východniarske derby. Poprad dostal lekciu pred vlastnými divákmi

Svojim mimoriadnym nadaním, množstvom úspechov a bohatou kariérou sľubuje, že bude výnimočným prínosom pre náš tím," lákal klub na novú posilu.

Keď fanúšikovia videli slovné spojenie „rodák z popradu“ či „bohatá kariéra“, mnoho z nich verilo, že sa vracia jeden zo známych odchovancov popradského hokeja.

Padali mena ako Marcel Haščák či Dávid Gríger. Keď však klub odhalil meno „posily“, mnoho z priaznivcov kamzíkov si asi riadne zanadávalo.

Kabína klubu sa nerozrástla o ďalšieho hráča, posilou bol slovenský moderátor Marcel Forgáč. Išlo o kampaň, pomocou ktorej sa klub snažil nalákať fanúšikov na návštevu zápasov.

„S hrdosťou vám predstavujeme nášho nového "šiesteho hráča“ HK Poprad! Ako pravý Kamzík, tento neviditeľný, ale neoddeliteľný člen nášho tímu žije pre náš hokej a mesto," píše klub na sociálnej sieti.

Reakcie pod príspevkom o posile asi hovoria samé za seba. Niektorí počínanie klubu za trápne, iní za zavádzajúce, keďže mnoho z nich naozaj čakalo posilu na ľad.

Negatívne komentáre prevažovali. Sme na smiech celému Slovensku. Toto spraviť, to nie je normálne," znie jeden z nich.

Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #HK Poprad #Marcel Forgáč #posila