Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovane to vrie: Nášmu hráčovi niekto frnkne do nošteka a prestane hrať. Nezaslúži si tento dres

Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu odohrali desiaty zápas, nad ich sily boli tentoraz hráči Zvolena (2:4).

08.12.2023 21:59
slovan Foto: ,
Striedačka Slovana.
debata (5)

Zverenci Vladimíra Růžičku prehrali tretí zápas z uplynulých štyroch a nespokojnosť s ich výkonmi dali najavo aj fanúšikovia.

Zvolen naopak zvíťazil po dvoch prehrách a v tabuľke sa posunul na 4. miesto. "Bol to pre nás dôležitý zápas. Od rána sme vedeli akú máme úlohu a odzrkadlilo sa to.

Bolo to dobrý kolektívny výkon. V druhej tretine sme mali výpadok, ale v tretej sme sa presadili aj v presilovke. Potrebovali sme pred prestávkou takýto výkon a výsledok."

michalovce Čítajte viac Michalovce si v bitke o východ poradili s lídrom. Mizerná košická séria trvá, padol aj Slovan

Asistent trénera Slovana Richard Kapuš mal výhrady k výkonom niektorých hráčov:

„Je nepochopiteľné, že v tretej tretine sa snažíme hráčov vyburcovať, potrebujeme podať najlepší výkon v sezóne bojovnosťou a obetavosťou a vyjdeme na ľad a nášmu hráčovi niekto ‚frnkne‘ do nošteka a on prestane hrať. Z toho sme dostali tretí gól. Takýto hráč nie je hodný obliekať dres Slovana.“

Nespokojnosť s výkonmi Slovana dali najavo aj členovia fanklubu, ktorí hráčov nepovzbudzovali a atmosféra na štadióne bola komorná.

"Fanúšik má právo na názor, ja to chápem. Z našej strany bola zlá prvá tretina, hlavne v obrannom pásme sme robili chyby, tak sme dostali aj prvý gól. Po druhej sme si povedali, že sa musíme zlepšiť, zlepšenie prišlo, ale namiesto jednoduchej koncovky sme si prihrávali.

slovan, zvolen Čítajte viac Zápas Slovan - Zvolen sme sledovali ONLINE

My trénujeme dobre, ale nevieme to preniesť do zápasu. Pripravili sme sa na Zvolen, vedeli sme, čo bude hrať, ale realizácia na ľade je na hráčoch.

Nechcem sa vyviňovať, sme na jednej lodi, ale tretia tretina bola pre mňa obrovské sklamanie. Neviem, kam až musíme padnúť, aby sme sa niekam odrazili," netajil rozčarovanie Kapuš.

Načítavajú sa športové výsledky...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #HKM Zvolen #HC Slovan Bratislava #Richard Kapuš