Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyhádžte ten trenčiansky hnoj zo striedačky Slovana! Fanúšikom belasých dochádza trpezlivosť

Desiate miesto v tabuľke, tri prehry zo štyroch zápasov a nelichotivé skóre 13:21. Po poslednom debakli 1:5 na ľade Spišskej Novej Vsi to vo fanúšikoch hokejového Slovana vrie.

25.09.2023 07:01
Ján Pardavý Foto: ,
Tréner HC Slovan Ján Pardavý už koncom februára ponúkol svoju rezignáciu na kouča bratislavského klubu. Majitelia ju však vtedy zamietli. Čo sa bude diať teraz?
debata (15)

Na takto neúspešný vstup do hokejovej sezóny extraligy si nepamätá azda väčšia priaznivcov najslávnejšieho slovenského klubu. A svoju frustráciu dali po nedeľnom debakli jasne najavo.

„Kedy už konečne niekto chytí vidly a vyhádže ten trenčiansky hnoj zo striedačky Slovana,“ napísal v komentári na Športwebe jeden z fanúšikov.

Trenčianskym hnojom myslel hlavného trénera Jána Pardavého a športového riaditeľa Ota Haščáka, ktorých väčšia časť hokejového života je spojená práve s pôsobením v Dukle Trenčín.

HC SLOVAN Bratislava - Atmosféra pred zbabraným zápasom
Video
Preriedené tribúny. / Zdroj: mReportér
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Zachytili ste na video jedinečný športový zážitok? Pošlite nám ho cez novú aplikáciu mREPORTÉR SR Spišská Nová Ves šport hokej TEL 2. kolo Čítajte viac Ďalší výbuch Slovana, príučku schytal aj na Spiši. Nedarilo sa ani Košiciam. Réway bol trojbodový

Výraznú mieru nespokojnosti ventilovala na sociálnej sieti Facebook aj fanúšikovská skupina Verní Slovanu, pre ktorú je po zbabranej minulej takýto začiatok novej sezóny neakceptovateľný.

„V stredu máme stretnutie na klube a budeme veľmi zvedaví, čo nám k tomuto, ako to nazvať, lebo hra to určite nie je, povedia,“ píše skupina v rozsiahlom príspevku.

Vedeniu klubu vyčíta najmä mizerné výkony v dvoch domácich zápasoch a prehry s Michalovcami 2:8 a so Zvolenom 2:5. „Dostať doma 13 gólov za dva zápasy? No tak toto nie… Tomuto fandiť určite nebudeme. Nebudeme ani nikoho urážať (aspoň zatiaľ), ale debilov zo seba tiež nebudeme robiť,“ uviedli Verní Slovanu.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Aj tak si tučný, choď radšej na farmu. Fanúšikovia Montrealu sa obuli do Slafkovského. Ten im vytrel zrak parádnym gólom

Ešte výrazne horšie komentáre sa ocitli pod článkom oficiálneho účtu HC Slovan po poslednej prehre 1:5 v Spišskej Novej Vsi. Mnoho priaznivcov žiada koniec trénera Pardavého a športového riaditeľa Haščáka s tým, že za poldruha roka neurobili s progresom mužstva prípadne získaním zaujímavých hráčov vôbec nič.

„Ak sa po dnešnom zápase nevyvodia dôsledky, tak to môžu rovno zabaliť. Opäť to bolo bez koncepcie, záujmu a ochoty pobiť sa za meno Slovan. Tréner nemá na to, aby trénoval tím, ktorý má určité ambície. Toto je dehonestácia značky Slovan,“ napísal v jednom z komentárov fanúšik Maroš Šupica.

Či pristúpi po zvyšujúcom sa tlaku vedenie k zmenám je nateraz otázne. Niečo však na tlačovej konferencii po zápase na Spiši naznačil asistent trénera HC Slovan Richard Kapuš.

„Niečo budeme musieť spraviť. Čo, ukáže sa myslím v krátkom čase. Ja nechcem tu vynášať ortiele, ale proste takto sa za Slovan Bratislava nehrá,“ uviedol Kapuš.

Výnosy klubov hokejovej extraligy v minulom roku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Údaje pochádzajú z účtovných závierok...
15 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Oto Haščák #Ján Pardavý #Tipos extraliga