Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Michalovce mečbal nevyužili, gól v závere nestačil. Východniarske derby rozhodne siedmy duel

Hokejisti HK Dukla Michalovce nevyužili jedinečnú príležitosť postúpiť po prvýkrát v histórii do finále play off. V šiestom semifinále prehrali doma s HC Košice 1:2. Oceliari tak vyrovnali sériu na 3:3 a o postupujúcom sa tak rozhodne v stredu v siedmom zápase v Steel Arene.

10.04.2023 20:36
SR Hokej TEL Semifinále Play OFF Zápas Šiesty KEX Foto: ,
Hrdina Michaloviec, brankár Stanislav Škorvánek, podal opäť spoľahlivý výkon. Tentokrát však na víťazstvo nestačil.
debata (1)

Úvodný gól zápasu strelil už v 2. minúte obranca Breton, pre ktorého to bol prvý gól v košickom drese. V čase 39:21 zamierili tímy do kabín po tom, čo bola potrebná oprava plexiskla a po dohratí druhej tretiny sa tretia časť začala po krátkej prestávke.

Michalovčania sa po celý zápas snažili o vyrovnanie, ale brankár Riečický podržal svoj tím. Gólovú poistku košického víťazstva pridal počas hry domácich bez brankára Leskinen na 2:0. Obranca Osburn 18 sekúnd pred koncom prekonal košického brankára, ale domáci už nedokázali vyrovnať.

MS Lantoši Hrivík Čítajte viac Situácia, aká tu ešte nebola. Slováci kreujú tím do Rigy, Pospíšila nezavolali

Do zostavy michalovského tímu sa vrátil útočník Radovan Puliš, tréner Peter Kúdelka na zápas nenominoval útočníka Kristapsa Bazevičsa.

V košickej bránke nastúpil Dominik Riečický, ktorý nahradil Jaroslava Janusa a obrancu Radka Deyla nahradil Ladislav Romančík, ktorý nastúpil prvýkrát od 5. marca.

semifinále play off Tipos extraligy – šiesty zápas /na 4 víťazstvá/:
HK Dukla Ingema Michalovce – HC Košice 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Góly: 60. Osburn (Hammond, Pavlovs) – 2. Breton, 59. Leskinen. Rozhodovali: Baluška, D. Konc st. – D. Konc ml., Synek, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky a oslabenia: 0:0.
Michalovce: Škorvánek – Osburn, Hammond, Mihalik, Michalčin, Glazkov, Macejko, R. Novák – Puliš, Galamboš, Žitný – Pereskokov, Pavlovs, Zabusovs – Okoličány, Buc, Bjalončík – Vašaš, Chalupa, Cibák
Košice: Riečický – Olsson, Breton, Romančík, Southorn, Ferenc, Šedivý, A. Bartoš – Jääskeläinen, Pollock, Leskinen – Bartánus, Chovan, Fejes – Lamper, Slovák, Rogoň – Jokeľ, Hovorka, Havrila
/stav série: 3:3/

Možné posily Slovenska na MS v hokeji zo zámoria Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Generálny manažér Miroslav Šatan a tréner Craig...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice #Play Off #Tipos extraliga #HK Dukla Michalovce