Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo to vyviedla nitrianska jednotka? Zbabelý útok Kanaďana O'Connora

Hokejisti Nových Zámkov si suverénnym spôsobom poradili s Nitrou 8:1. No už po necelých piatich minútach duelu a prvom góle vo svojej bránke predviedol nepochopiteľný skrat gólman hostí Matthew O'Connor.

24.10.2022 06:45
Matthew O'Connor. Foto: ,
Matthew O'Connor.
debata

Kanaďan, ktorý v minulej sezóne doviedol Nitru až do finále extraligy, sa totiž plnou silou zahnal a do oblasti lýtok aj trafil nič netušiaceho útočníka Nových Zámkov Tomáša Klempu. Skrat O'Connora si pozrite na nasledujúcom videu:

Jeho nepochopiteľnému zákroku predchádzala gólová situácia, ktorou sa dostali Nové Zámky do vedenia 1:0. Po úspešnej strele Petra Šišovského narazil pred bránkou Klempa do O'Connora.

Nitrianska lavička si kvôli tejto situácii zobrala aj challenge, avizovala faul na brankára a chcela tak odvrátiť nepriaznivý vstup do zápasu.

SR Hokej TEL 23.kolo Slovan Poprad BAX Pecararo Peters Čítajte viac Zázračný obrat, Mikuláš otočil z 0:5. Debakel pre Nitru

Po komunikácii s videorozhodcom napokon gól platil a O'Connor dostal iba dvojminútový trest za seknutie. Ak by za svoj nešetrný zákrok dostal trest do konca zápasu, nikto by sa nemohol čudovať.

O'Connor aj tak extraligový duel napokon nedochytal do konca, keďže po piatom góle ho v bránke Nitry vystriedal David Honzík.

Kanaďanove seknutie nápadne pripomenulo nedávny skrat košického brankára Andreja Košarišťana. Incident sa udial 9. októbra – rovnako na ľade Nových Zámkov.

No za podobný zákrok, ako predviedol O'Connor, bol Košarišťan vylúčený do konca zápasu a Košičania hrali vtedy päť minút v oslabení. Disciplinárna komisia mu neskôr udelila aj trojzápasový dištanc.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #HC Nové Zámky #Tipos extraliga #Matt O´Connor