Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovenský útočník prehovoril o Slovane: Bolo by skvelé, ak by sa vrátil do KHL

Bronzový olympijský medailista z Pekingu, útočník Michal Krištof, prehovoril pre portál allhockey.ru o Slovane Bratislava.

25.09.2023 12:17
05. Dominik Hašek - Michal Krištof Foto: ,
Michal Krištof naposledy reprezentoval Slovensko na zimných olympijských hrách v Pekingu 2022.
debata (25)

Odchovanec nitrianskeho hokeja skonštatoval, že by chcel, aby Slovan opäť hral v Kontinentálnej hokejovej lige. Pre pripomenutie, naposledy pôsobil bratislavský klub v nadnárodnej súťaži v sezóne 2018/2019.

„Chalani, ktorí hrali v Slovane v KHL hovorili, že že domáce zápasy boli vždy vypredané. Bolo by skvelé, ak by sa vrátil späť," cituje allhockey.ru Krištofa.

Ján Pardavý Čítajte viac Vyhádžte ten trenčiansky hnoj zo striedačky Slovana! Fanúšikom belasých dochádza trpezlivosť

29-ročný útočník, ktorý bol až pred začiatkom ruskej agresia na Ukrajine pravidelným reprezentantom, mal úspešný vstup do novej sezóny KHL.

V drese HC Soči zaznamenal v deviatich zápasoch nového ročníka deväť bodov za tri góly a tri asistencie. V minulej sezóne hrával v tíme Admiral Vladivostok.

735590310 Čítajte viac Třinec opäť potiahli hráči spod Tatier, o triumfe rozhodol Hudáček. Lantoši a Pospíšil skórovali v súboji Slovákov

„Mnohí chceli hrať v Slovane, keď bol v KHL. Mesto je skvelé, hráte doma… Ale teraz, v modernom svete, je všetko o peniazoch. Na hranie v takejto lige potrebujete sponzorov a peniaze,“ skonštatoval Krištof.

Hokejový Slovan aktuálne zaznamenáva turbulentné obdobie, keď má za sebou jeden z najhorších začiatkov ročníka v histórii. V prvých štyroch zápasoch extraligy trikrát prehral a patrí mu 10. miesto v tabuľke.

Výnosy klubov hokejovej extraligy v minulom roku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Údaje pochádzajú z účtovných závierok...
25 debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Soči #Michal Krištof