Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý súboj o fleky v Třinci. Hudáček vytlačil z klubu svojho krajana

Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš nebude v sezóne 2022/2023 v tíme úradujúceho českého šampióna HC Oceláři Třinec.

22.08.2022 14:57
Bakoš Foto: ,
Martin Bakoš.
debata

Ako informuje oficiálny web klubu, tridsaťdvaročný krídelník sa s vedením družstva dohodol na ukončení spolupráce. Paradoxom je, že z tímu ho vytlačil o rok mladší krajan Libor Hudáček, ktorý sa s „oceliarmi“ dohodol na spolupráci počas aktuálneho leta.

„V januári sme nečakali s ohľadom na podpísaný dlhodobý kontrakt, že by sa v lete mohol na trhu objaviť Libor Hudáček, o ktorého sme mali dlhodobo záujem. Martin aj Libor sú praváci a majú podobný herný štýl, miesto je však len pre jedného,“ uviedol na klubovom webe športový riaditeľ Ján Peterek.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Naskočí Slafkovský priamo do NHL? Vedenie Montrealu prehovorilo

„S Martinom sme sa preto dohodli na ukončení jeho zmluvy. Ďakujeme mu za odvedené služby a prajeme mu veľa šťastia v ďalšej kariére,“ dodal.

Martin Bakoš prišiel do Třinca v závere januára 2022 z ruského tímu HK Soči z KHL a „oceliarom“ pomohol k obhajobe titulu.

„Budem na klub spomínať len v tom najlepšom. Niekedy sa stane, že sa angažmán nevydarí podľa predstáv. Prišiel som do rozbehnutého vlaku, ktorý drvil súperov aj bezo mňa. Takže som nemal priestor predviesť, že som platný hráč,“ povedal Martin Bakoš.

Canada World Junior Hockey dvorský Čítajte viac Zámorského experta sklamala top nádej Slovenska v drafte. Čo jej môže uškodiť?

Ten vo farbách Třinca absolvoval 11 duelov základnej časti s bilanciou 2 góly a 1 asistencia, v play-off pridal 2 štarty bez bodového zisku.

Bakoš hral v minulosti v Česku aj za Liberec a v roku 2016 s ním tiež získal titul. Na Slovensku pôsobil medzi seniormi v Slovane Bratislava či Skalici, v ruskej KHL hral okrem Soči aj za Červenú hviezdu Kchun-lun, Admiral Vladivostok a Spartak Moskva.

Najsľubnejší nováčikovia NHL v sezóne 2022/2023 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Užší výber; Cole Perfetti (Kan./útočník) -...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Martin Bakoš #HC Oceláři Třinec