Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vzorový kľuďas chrlil oheň a síru. Tréner Tottenamu vybuchol, hráčov zvozil pod čiernu zem

Austrálsky futbalový tréner gréckeho pôvodu Ange Postecoglou býval vzorom pokoja, rozvážnosti a mentorského prístupu k hráčom. Až doteraz. V štvrtkovom londýnskom derby medzi Chelsea a Tottenhamom (2:0) sa kouč hostí opustil.

03.05.2024 09:50
Ange Postecoglou Foto:
Nasrdený Ange Postecoglou.
debata

Postecoglouho výbuch emócii pri postrannej čiare prišiel krátko po hlavičke Trevoha Chalobaha, ktorou dostal Chelsea do vedenia 1:0.

Následne tréner hostí nakričal na dvoch hráčov, menovite išlo o Pape Sarra a Cristiana Romera. Video jasne ukazuje, že nervy mu praskli kvôli zbytočným prihrávkam dozadu a svojich hráčov nabádal na ofenzívne poňatie h

Postecogloua po góly vytočila pravdepodobne aj skutočnosť, že Tottenham inkasoval štyri z posledných piatich gólov po štandardných situáciách.

„Angemu Postecoglouovi praskli nervy. Mal absolútne právo takto skritizovať dvojicu Sarr a Romero,“ okomentoval trénerov výbuch emócii Gary Neville, bývalý obranca Manchestru United a v súčasnosti televízny expert stanice Sky Sports.

Lucas Hernandez Čítajte viac Môže mať niekto takú smolu?! Škriniarov spoluhráč plakal v Katare, teraz prišiel aj o ME

Nemohúcnosť hráčov Tottenhamu potvrdzuje aj skutočnosť, že v prvom polčase nedokázali vyslať na bránu Chelsea ani jeden strelecký pokus.

Po tretej prehre za sebou sa Postecoglouovmu mužstvu vzďaľuje pozícia v najlepšej štvorke Premier League a účasť v budúcom ročníku prestížnej Ligy majstrov. Tottenhamu patrí piate miesto a na štvrtú Aston Villu stráca už sedem bodov. Má však zápas k dobru.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Ange Postecoglu