Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka sa v šlágri na pár minút dostal do brány, Arsenal sa do poslednej chvíle strachoval o výsledok

Futbalisti Arsenalu Londýn zvíťazili v sobotnom dueli anglickej Premier League nad Wolverhamptonom 2:1.

02.12.2023 23:18
826190973 Foto:
Oleksandr Zinčenko tlieska domácim fanúšikom.
debata

V úvode zápasu o tom rozhodli Bukayo Saka a Martin Odegaard, v 86. minúte skorigoval stav Matheus Cunha.

„Kanonieri“ sú na čele neúplnej tabuľky so štvorbodovým náskokom pred Manchestrom City. Úradujúci anglický majster odohrá stretnutie 14. kola v nedeľu proti Tottenhamu.

Hráči Burnley ukončili šesťzápasovú sériu prehier, keď na domácom ihrisku zdolali Sheffield vysoko 5:0. Do vedenia išli už v 1. minúte po zásahu Jaya Rodrigueza.

Postupne sa presadili Jacob Bruun Larsen, Zeki Amdouni, Luca Koleosho a Josh Brownhill. Hostia hrali v početnej nevýhode, v nadstavenom čase prvého polčasu putoval po druhej žltej karte do spŕch útočník Oliver McBurnie.

Jamie Vardy Čítajte viac Bol postrachom brankárov, teraz prefackal sám seba. Netrafil prázdnu bránku, volej poslal do nebies

V ďalšom zápase zvíťazil Brentford nad Lutonom 3:1. Všetky štyri góly padli po zmene strán, najskôr sa presadil Neal Maupay a do dvojgólového vedenia poslal domácich Ben Mee.

V 76. minúte znížil Jacob Brown, no Brentford využil výraznú prevahu a na konečných 3:1 upravil v 81. minúte Shandon Baptiste.

Everton triumfoval na pôde Nottinghamu Forest 1:0, v 67. minúte o tom rozhodol stredopoliar Dwight McNeil.

„Toffees“ majú po desaťbodovej penalizácii na konte len sedem bodov a v tabuľke figurujú na zostupovej 18. priečke.

Martin Dúbravka Čítajte viac Spoľahliví slovenskí brankári: Dúbravka i Rodák vychytali postup. Arsenal aj Man Utd vypadli

Slovenský futbalový brankár Martin Dúbravka sa v sobotu prvýkrát v prebiehajúcej sezóne postavil do brány Newcastlu United a prispel k víťazstvu nad Manchestrom United 1:0.

V 86. minúte vystriedal zraneného Nicka Popea, v najvyššej anglickej súťaži si zahral naposledy 28. mája proti Chelsea (1:1).

Dúbravka po troch minútach na ihrisku inkasoval, no gól Harryho Maguirea, ktorý tečoval strelu Antonyho, neplatil, keďže obranca Manchestru stál v ofsajde.

Víťazstvo domácich zariadil v 56. minúte Anthony Gordon. Newcastle vyhral druhýkrát po sebe a posunul sa na 5. miesto tabuľky o skóre pred Tottenham, ktorý bude hrať v nedeľu na pôde Manchestru City.

„Červení diabli“ sú s dvojbodovou stratou na siedmej priečke. V nedeľu ich môže predbehnúť Brighton, ktorý nastúpi na ihrisku Chelsea.

Partnerky futbalistov podľa hodnoty majetku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Partnerky futbalových hviezd núdzou netrpia,...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #arsenal #Wolverhampton #Premir League