Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol postrachom brankárov, teraz prefackal sám seba. Netrafil prázdnu bránku, volej poslal do nebies

Jamie Vardy bol jedným zo strojcov senzačnej cesty Leicesteru City k titulu v anglickej Premier League v roku 2016 a bol aj najlepším strelcom súťaže. Teraz bojuje s Leicestrom o návrat medzi elitu a nie všetko ide podľa predstáv.

27.11.2023 09:50
Jamie Vardy Foto:
Jamie Vardy s trénerom Leicesteru Enzom Marescom.
debata

Leicester v minulej sezóne vypadol z najvyššej súťaže. No Vardy zostal a s tímom je na najlepšej cesta vrátiť sa späť do Premier League. Po 17 kolách je totiž lídrom The Championship s náskokom troch bodov.

Ale späť k Vardymu. V poslednom stretnutí strelil ako striedajúci hráč oba góly pri víťazstve 2:0 nad Watfordom. No témou medzi fanúšikmi nebol jeho krásny zásah, ale spálená tutovka.

Vardy asi z piatich metrov netrafil prázdnu bránku a loptu poslal až do nebies. Tento moment ho naštval tak veľmi, že sám seba udrel päsťou do tváre. Pozrite si netradičnú reakciu útočníka:

Každopádne Vardy je posledným pamätníkom spanilej majstrovskej cesty Leicesteru k titulu spred siedmich sezón. V tomto ročníku druhej ligy strelil 36-ročný veterán 6 gólov, no postupne sa vytráca zo základnej zostavy.

V nej sa zo 17 stretnutí tohto ročníka objavil ako kapitán tímu osemkrát, v posledných dvoch stretnutiach bol v hre iba 40 minút. No polhodina proti Watfordu mu stačila na to, aby predviedol svoje kanonierske schopnosti. A jedna nevyužitá šanca ho v súvislosti s výsledkom mrzieť nemusela.

Najsexi futbalistka na svete Alisha Lehmannová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Koľko zarába futbalom a čo dostáva od sponzorov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Vardy #Leicester City