Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stavil aj na svoj tím. Dúbravkovho spoluhráča tvrdo potrestali za stávkovanie. Vynechá aj ME

Talianska futbalová federácia (FIGC) udelila stredopoliarovi Sandrovi Tonalimu desaťmesačný dištanc za nelegálne stávkovanie.

26.10.2023 14:10
Sandro Tonali Foto: ,
Sandro Tonali.
debata

Podľa informácií agentúry AP Talian súhlasil s dohodou o vine a treste, ktorá zahŕňa liečbu závislosti od hazardných hier.

Dvadsaťtriročný hráč Newcastlu si tak po zvyšok sezóny nezahrá v Premier League ani v drese národného tímu. Vynechá i budúcoročné ME.

812847717 Čítajte aj Vyhrážali sa, že mi zlomia nohy! Hráč Juventusu prehovoril o miliónových dlhoch zo stávkovania

Polícii sa predtým priznal, že v čase keď pôsobil v AC Miláno, stavil na výhry svojho vtedajšieho klubu. FIGC už udelila zákaz činnosti na sedem mesiacov stredopoliarovi Nicolovi Fagiolimu z Juventusu Turín, ktorý sa taktiež do kauzy zaplietol.

Turínska prokuratúra čoskoro vypočuje aj Nicola Zaniolu. Útočník Aston Villy však trvá na tom, že nikdy nestávkoval na futbal, ale hral iba poker a blackjack.

808471061 Čítajte aj Mladá česká tenistka má plnú hlavu starostí. Na sociálnej sieti sa jej vyhrážajú smrťou a želajú tú najhoršiu chorobu

Do stávkového škandálu v talianskom futbale má byť zapletená viac ako desiatka hráčov Serie A. Ako prvých polícia začala vyšetrovať Tonaliho a Zaniola, ktorí v uplynulom asociačnom termíne museli pre kauzu opustiť kemp talianskej reprezentácie.

Tá sa pripravovala na dva zápasy kvalifikácie ME 2024 proti Malte (4:0) a Anglicku (1:3).

Najlepšie zarábajúci futbalisti roka 2023 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Harry Kane (Bayern Mníchov): 36 mil. USD.
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #stávkovanie #Sandro Tonali