Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotkov spoluhráč v Neapole zúri. Kvôli zosmiešňovaniu zvažuje právne kroky

Mediálne oddelenie klubu si z neho robilo žarty na sociálnych sieťach, teraz nigérijský útočník Victor Osimhen zvažuje podniknutie právnych krokov voči súčasnému zamestnávateľovi.

28.09.2023 17:20
Taliansko futbal Serie A 27. kolo Foto: ,
Kanonier Neapola Victor Osimhen (vpravo) bol najobletovanejším hráčom v minulej, majstrovskej sezóne Neapola.
debata (3)

Navyše, dvadsaťštyriročný rodák z Lagosu Osimhen vymazal na vlastných profiloch takmer všetky fotografie vo farbách talianskeho družstva SSC Neapol, ktorého súčasťou je aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

V utorok sa na sociálnych sieťach „Partenopei“ objavilo video, ktoré zosmiešnilo schopnosti Osimhena pri zahrávaní pokutových kopov, keďže počas víkendu v ligovom súboji proti Bologni nepremenil penaltu a jeho tím remizoval 0:0.

Klub síce neskôr spomenuté video zmazal, ale nahnevaný futbalista skryl na sociálnych sieťach takmer všetky fotografie v drese tímu spod Vezuvu. Zúril aj jeho agent.

Joan Laporta Čítajte viac Škandál v Španielsku: Barcelona je obvinená z korupcie. Hrozí vylúčenie z Ligy majstrov

„To, čo sa stalo na profile klubu na TikToku je neakceptovateľné. Video, ktoré zosmiešňuje Victora, najprv uverejnili a potom, bohužiaľ neskoro, zmazali. Ide o závažnú skutočnosť, ktorá hráčovi spôsobuje veľmi vážne škody. Chlapec v ostatnom období trpí výstupmi v médiách a falošnými správami na internete. Vyhradzujeme si právo podniknúť právne kroky a akúkoľvek iniciatívu na ochranu Victora,“ uviedol Osimhenov agent Roberto Calenda.

Victor Osimhen nepremenil spomenutý pokutový kop v druhom polčase nedeľňajšieho duelu, neskôr nahnevane reagoval smerom k trénerovi Rudimu Garciovi, ktorý ho tesne pred uplynutím riadneho hracieho času stiahol z ihriska.

Marcus Rashford Čítajte viac Bojí sa šoférovať? Klenot Manchestru sa po havárii zariadil, kúpil luxusné monštrum aj s vodičom

Hlavný kouč je pod tlakom, keďže hráči SSC v novej sezóne získali v piatich dueloch iba osem bodov. Futbalista Neapola sú pritom obhajcovia titulu v Serie A, ku ktorému v minulej sezóne prispel Osimhen 26 ligovými gólmi. V tomto ročníku zatiaľ zaznamenal v najvyššej talianskej súťaži tri presné zásahy.

Nigérijčan má v Neapole zmluvu do leta 2025 a odmietol ju predĺžiť. Nedávno sa o jeho služby zaujímal anglický Manchester United. Povráva sa, že spod Vezuvu by Osimhen mohol odísť už v januári 2024.

Vtedy a dnes. Najlepšie platení futbalisti 2003/04 Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako sa za 20 rokov zmenili...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Victor Osimhen