Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bojí sa šoférovať? Klenot Manchestru sa po havárii zariadil, kúpil luxusné monštrum aj s vodičom

Hviezda anglického Manchestru United a anglický reprezentant Marcus Rashford mal v sobotu dopravnú nehodu, pri ktorej zničil svoj Rolls-Royce Wraith v hodnote 800-tisíc eur.

28.09.2023 11:45
Marcus Rashford Foto:
Marcus Rashford.
debata

Necelý týždeň po nehode The Sun informoval, že po nepríjemnom zážitku si Rashford asi tak skoro za volant nesadne. Preto si kúpil jedno z najbezpečnejších áut na trhu, Mercedes Vita Maybach za viac ako 200-tisíc eur.

Navyše si k tomuto monštru na kolesách bude platiť aj šoféra, ktorý bude hviezdneho útočníka voziť na tréningy aj na zápasy.

Mercedes Vita Maybach. Foto: Twitter
51a25bd70652c8e8c412d022ec3927db Mercedes Vita Maybach.

Nový mohutný Mercedes je plný luxusu a dominantným prvkom interiéru je 40-palcový televízor s hracou konzolou. Súčasťou auta je množstvo zásuviek, USB nabíjacích portov ako aj bezdrôtových vychytávok. Galaxiový strop so stovkami blikajúcich svetielok len dotvára prostredie výnimočnosti.

Rashford pri svojej sobotňajšej nehode narazil do stĺpa s kamerovým systémom a semaforom. Nehoda sa stala krátko potom, ako útočník Manchestr United opustil tréningový komplex klubu v Carringtone okolo polnoci, keď sa vracal domov po víťaznom zápase Premier League v Burnley (1:0).

Takto by mal vyzerať interiér nového Mercedesu... Foto: Twitter
huge-relief-worried-united-boss-848249918 Takto by mal vyzerať interiér nového Mercedesu Marcusa Rashforda.

Zrážka z iným účastníkom nehody poslala jeho 2,5-tonový Rolls Royce do stĺpu. „Som v poriadku, chlapci. Ďakujem za správy,“ oznámil Rashford správou na sociálnej sieti.

Incident jedného z najlepších hráčov komentoval aj jeho zamestnávateľ: „Marcus je v poriadku. Išlo o náhodnú zrážku. Našťastie sa obišla bez zranení,“ informoval Manchester United.

Vtedy a dnes. Najlepšie platení futbalisti 2003/04 Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako sa za 20 rokov zmenili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Marcus Rashford #Mercedes Vita Maybach