Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Studená sprcha v úvodnej štvrťhodine. O prvé zaváhanie Realu v sezóne sa postaral jeho mestský rival

Futbalisti Atlética Madrid vyhrali nedeľné mestské derby nad Realom 3:1.

24.09.2023 23:19
Alvaro Morata Foto: ,
Alvaro Morata sa teší z gólu Atlética do siete Realu na 3:1.
debata

Domáci položili základ úspechu už počas prvých 14 minút, keď sa presadili Alvaro Morata a Antoine Griezmann. Atlético sa posunulo na piate miesto, „biely balet“ prvýkrát v sezóne zaváhal a z tretej priečky stráca na vedúcu Barcelonu bod.

Atlético vstúpilo do duelu o „El Derbi Madrileo“ dvoma gólmi už v prvom polčase. Najskôr v 4. minúte Samuel Lino poslal center na Moratu, ktorý hlavičkou otvoril skóre duelu. Rovnaká situácia sa zopakovala o štvrťhodinu neskôr.

Milan Škriniar Čítajte aj Škriniar ubránil Aubameyanga a spol., Parížania ovládli duel s Marseille. Prišli však o Mbappého

Niguez sa uvoľnil na ľavej strane, našiel Griezmanna a ten rovnako hlavičkou prekonal brankára Kepu Arrizabalagu. Real znížil v 35. minúte, Toni Kroos zamieril presne z hranice šestnástky. Niekoľko sekúnd po zmene strán sa domáci dostali opäť do dvojgólového vedenia.

Atlético zopakovalo rovnaký signál ako u prvých dvoch presných zásahov. Marcos Llorente našiel centrom Moratu a ten dosiahol druhý gól v stretnutí. Real sa v ďalšom priebehu nevedel presadiť cez obranu domácich a vo svojom siedmom zápase vo všetkých súťažiach prvýkrát prehral.

Stanislav Lobotka Čítajte aj Tretia strata obhajcu z Neapola v rade. Aké hodnotenie dostal Lobotka?

Real Sociedad San Sebastián zvíťazil doma nad FC Getafe 4:3 a v tabuľke figurujú na ôsmom mieste. Hráči Villarrealu remizovali na ihrisku Rayo Vallecano 1:1. Hostia viedli od 15. minúty po góle Alexandera Sörlotha, no o minúte neskôr rozhodol o nerozhodnom výsledku Kike Perez.

Duel medzi Betisom Sevilla a Cádizom sa skončil nerozhodne 1:1. Tím UD Las Palmas dosiahol prvé víťazstvo v sezóne, keď zdolal Granadu 1:0. Domáci rozhodli v nadstavenom čase vďaka gólu Kiriana Rodrigueza.

Načítavajú sa športové výsledky...
Talentovaní futbalisti, ktorí nesplnili očakávania Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Zranenia, problémy so životosprávou,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #atlético madrid