Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar ubránil Aubameyanga a spol., Parížania ovládli duel s Marseille. Prišli však o Mbappého

Futbalisti Paríža Saint-Germain zvíťazili v nedeľňajšom šlágri 6. kola Ligue 1 doma nad Olympiqueom Marseille 4:0, no prišli o hviezdneho útočníka Kyliana Mbappého. PSG sa dostalo na tretie miesto tabuľky, hostia klesli na siedmu priečku.

24.09.2023 22:50
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar gratuluje ku gólu spoluhráčovi Achrafovi Hakimimu.
debata

Domáci Parížania v zápase dominovali, no už po polhodine hry prišli o francúzskeho kanoniera, ktorý si pravdepodobne poranil členok na ľavej nohe a vystriedal ho Goncalo Ramos.

Mbappé sa zranil už po siedmich minútach, keď ho fauloval Leonardo Balerdi a z následného priameho kopu skóroval Achraf Hakimi.

Alvaro Morata Čítajte aj Studená sprcha v úvodnej štvrťhodine. O prvé zaváhanie Realu v sezóne sa postaral jeho mestský rival

Potom sa ešte skúsil vrátiť na ihrisko, ale v 31. minúte striedal. O ďalšie góly PSG sa postarali Randal Kolo Muani a dva v druhom polčase strelil Ramos.

Kanonier Marseille Pierre-Emerick Aubameyang vyšiel strelecky naprázdno, v 75. minúte ho vystriedal Joaquin Correa, ktorý tiež nenašiel recept na obranu PSG.

Futbalisti Racingu Štrasburg zvíťazili na ihrisku FC Metz 1:0 a na konte majú desať bodov. Jediný gól strelil v 83. minúte Habib Diarra. Prvý triumf v sezóne dosiahol Lens, ktorý doma zdolal Toulouse 2:1.

Načítavajú sa športové výsledky...
Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Škriniar #Kylian Mbappé