Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tretia strata obhajcu z Neapola v rade. Aké hodnotenie dostal Lobotka?

Futbalisti SSC Neapol len remizovali v nedeľnom zápase 5. kola Serie A na ihrisku FC Bologna 0:0.

24.09.2023 20:24
Stanislav Lobotka Foto: ,
Stredopoliar Neapola Stanislav Lobotka a Joshua Zirkzee z Bologne.
debata

Slovenský stredopoliar v drese hostí Stanislav Lobotka odišiel z ihriska v 86. minúte. Od špecializovaného portálu Sofascore dostal hodnotenie 6,8.

Zo základnej zostavy Neapola mali nižšiu len Mathías Olivera a kapitán Giovanni Di Lorenzo (obaja 6,7) a Victor Osimhen (5,6).

Obhajca titulu stratil body tretíkrát za sebou a v tabuľke mu patrí priebežne siedme miesto.

Son Heung-min Čítajte aj V bitke o Londýn sa body delili, trápenie Chelsea pokračuje. Dominantný Newcastle bol blízko k vyrovnaniu rekordu

Hostia chceli potvrdiť stredajší triumf z Ligy majstrov, keď uspeli na pôde Bragy 2:1. V najvyššej talianskej súťaži sa im však nedarí a po prehre s Laziom Rím 1:2 a remíze na ihrisku FC Janov 2:2 opäť stratili body.

Nigérijský kanonier Victor Osimhen mal pritom v stretnutí dve veľké šance. V 5. minúte trafil žrď a v druhom polčas nepremenil penaltu.

Jan Bořil Čítajte aj Vyhrotené derby. Kapitán Slavie napadol Haraslína, Slovák potom v nadstavení zariadil Sparte bod

Hráči Atalanty Bergamo triumfovali nad Cagliari Calcio 2:0. V drese hostí odohral celý zápas slovenský obranca Adam Obert. Domácim patrí šieste miesto, Cagliari je predposledné.

Tri body si pripísala aj Fiorentina, ktorá uspela na pôde Udinese Calcio rovnako 2:0 a je na piatej priečke.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Ronaldo prezradil, kedy ukončí kariéru. Úprimný Rakúšan nad jeho arabským dobrodružstvom krúti hlavou

V ďalšom zápase Inter Miláno zvíťazil na ihrisku FC Empoli 1:0. Jediný gól stretnutia strelil v 51. minúte Federico Dimarco, ktorý spoza šestnástky trafil presne do pravého horného rohu brány.

„Nerazzurri“ bez straty bodu vedú tabuľku najvyššej talianskej súťaže. Domáci neskórovali ani na piaty pokus a so skóre 0:13 zostali bez bodu na poslednej 20. priečke.

Načítavajú sa športové výsledky...
Chorvátska futbalistka Ana Markovičová Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Po Cristianovi Ronaldovi sa na Slovensko chystá...
debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka