Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo prezradil, kedy ukončí kariéru. Úprimný Rakúšan nad jeho arabským dobrodružstvom krúti hlavou

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo aj vo veku 38 potvrdzuje, že strieľanie gólov mu stále chutí.

24.09.2023 14:44
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

V doterajších šiestich dueloch nového ročníka najvyššej saudskoarabskej súťaže 2023/2024 zaznamenal v drese svojho zamestnávateľa Al-Nassr už deväť presných zásahov.

V tomto kalendárnom nasúkal už 34 gólov, pričom spomedzi svetových hráčov má lepšie štatistiky akurát Nór Erling Haaland z Manchestru City s 37 gólmi.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Týždeň à la CR7? Míľnik, ktorý nik iný nedosiahol, kuriózny gól a tanec s mečom

„Stále milujem futbal. Aj v mojom veku milujem hrať, strieľať góly a vyhrávať zápasy. Budem hrať, kým moje nohy nepovedia ‚Cristiano, je koniec‘. Dovtedy budem hrať a pomáhať tímu,“ vyhlásil rodák z Madeiry, ktorý v piatkovom dueli saudskoarabskej ligy proti Al-Ahli prispel dvomi gólmi k triumfu Al-Nassr 4:3.

Po triumfe nad Al-Ahli mužstvo Al-Nassr figuruje na líderskej pozícii v tabuľke.

„Bol to skvelý zápas. Hrali sme veľmi dobre proti výbornému tímu. Začali sme veľmi dobre, strelili sme dva góly a bol to vynikajúci zápas aj pre fanúšikov. Sme prví a to je to, čo bol náš cieľ,“ zakončil Cristiano Ronaldo.

Ana Maria Markovičová koláž Čítajte aj Po Ronaldovi príde na Slovensko ďalšia superhviezda. Chorvátsku krásavicu sledujú milióny, vypisoval jej aj Neymar

Po stretnutí opäť pochválil úroveň súťaže, do ktorej v ostatných mesiacoch zamierilo viacero svetových hviezd vrátane Karima Benzemu, Neymara, Roberta Firmina či N'Gola Kantého.

„Máme skvelých hráčov. Liga je stále lepšia a lepšia a Saudi si to zaslúžia, pretože sú to skvelí ľudia,“ poznamenal päťnásobný najlepší hráč sveta.

Do tímu saudskoarabského druholigistu Hajer FC prestúpil v lete bývalý rakúsky reprezentant do 21 rokov Srdjan Spiridonovič.

Cristiano Ronaldo Čítajte aj Zábery, nad ktorými zostáva rozum stáť. Ronalda obkľúčili stovky fanúšikov, bratislavský ošiaľ sa nechytá

Pre magazín Profil priznal, že sa na tento angažmán dal pre peniaze. Za rok si príde na pol milióna dolárov, Ronaldo zarobí približne 200 miliónov ročne.

„Rozumiem všetkým, ktorí niekam zamieria, aby uľahčili život sebe i svojej rodine. My sme boli chudobní, nemali sme nič. Preto som nám chcel zaistiť lepší život.

Nerozumiem, prečo tu je Ronaldo. Keby som bol na jeho mieste, nikdy by som sem neprišiel. Dosiahol tak veľa a chce viac," zamyslel sa 29-ročný viedenský rodák s balkánskymi koreňmi.

Najkrajšie partnerky portugalských futbalistov Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
 Ginevra Festa (Ruben Dias).
 Partnerkou opory...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo