Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo sa dočkal hviezdneho spoluhráča. Bayern predal najlepšieho hráča Afriky

Senegalský futbalista Sadio Mane spečatil svoj prestup z Bayernu Mníchov do Al-Nassr. V utorok podpísal so saudskoarabským klubom štvorročný kontrakt a stal sa tak spoluhráčom Portugalčana Cristiana Ronalda.

01.08.2023 20:57
Sadio Mané Foto: ,
Sadiovi Manému sa v Bayerne príliš nedarilo.
debata

Tridsaťjedenročný útočník potvrdil odchod z Bayernu už v pondelok, vyhlásil však, že si to predstavoval inak.

„Viem, že by som tomuto tímu v nasledujúcej sezóne mohol pomôcť. Prajem klubu a fanúšikom všetko najlepšie v budúcnosti,“ povedal Mane, ktorý prestúpil k Bavorom počas minulého leta.

SR futbal LM 2. predkolo Dnipro Panathinaikos Atény KEX Čítajte viac Škandál pred súbojom Ligy majstrov. Ukrajinský tím mal pred odvetou príznaky otravy

Úradujúci nemecký šampión odletel v nedeľu z Japonska na pokračovanie ázijského turné do Singapuru už bez dvojnásobného Afrického futbalistu roka.

Prestupová čiastka je približne 30 miliónov eur, Mane by mal v Al-Nassr dostávať ročný plat 40 miliónov + 10 miliónov v bonusoch. Senegalčan má za sebou turbulentnú sezónu v Bayerne, počas ktorej sa zranil a vynechal aj majstrovstvá sveta v Katare. Okrem toho sa zaplietol do potýčky so spoluhráčom Leroyom Sanem, ktorého mal udrieť do tváre.

Nino Marcelli ŠK Slovan Čítajte viac Vychováva Slovan nového Hamšíka? Kúpil ho za 100 eur, podľa Weissa bude tešiť ľudí

„Chceme sa poďakovať Sadiovi Manemu za uplynulú sezónu. Určite to pre neho nebol ľahký rok. Vzhľadom na jeho dlhú prestávku pre zranenie nemohol mať v Bayerne taký vplyv, v aký sme všetci a on sám dúfali,“ uviedol generálny riaditeľ Bayernu Jan-Christian Dressen.

Preto v bavorskom veľkoklube dospeli k rozhodnutiu, že novú kapitolu kariéry začne v inom klube. „Prajeme mu všetko najlepšie a veľa úspechov pri výzvach, ktoré ho čakajú v Al-Nassr,“ doplnil Dreesen.

Cudzinci vo futbalovej Niké lige 2023/24 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený od klubov s najvyšším...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Bayern Mníchov #Sadio Mané #Saudi Pro League #Al-Nassr