Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál pred súbojom Ligy majstrov. Ukrajinský tím mal pred odvetou príznaky otravy

Veľkým nepríjemnostiam čelí pred odvetou 2. predkola Ligy majstrov ukrajinský šampión Dnipro.

01.08.2023 18:08
SR futbal LM 2. predkolo Dnipro Panathinaikos... Foto: ,
Tím Dnipro-1 nebude asi na odvetu s Panathinaikosom spomínať v dobrom.
debata (18)

Podľa informácii z twitterového konta Zorya Londonsk má 15 členov ukrajinskej výpravy pred odvetou s Panathinaikosom v Aténach príznaky otravy z jedla.

Dnipro prehral úvodný „domáci“ zápas v Košiciach 1:3, pričom jeden z gólov hostí strelil bývalý kanonier Slovana Andraž Šporar.

Otrava sa podľa ukrajinského zdroja má týkať ôsmich hráčov a siedmich členov realizačného tímu. Pôvod možnej otravy známy nie je, klub však začal situáciu a jej príčiny vyšetrovať.

Na oficiálnych stránkach sa Dnipro tiež sťažuje na chaos v organizácii z gréckej strany. Problémy sa mali vyskytnúť pri čakaní na odvoz z oficiálneho tréningu.

SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac V Edene finále, na Letnej hrdza. Už aj Slováci majú lepšie štadióny, kritizoval český búrlivák a zožal potlesk

„To najväčšie dobrodružstvo prišlo po tréningu, keď vyšlo najavo, že tu nie je žiadny autobus, ktorý by hráčov odviezol na hotel,“ uvádza klubový web.

Organizátor mal argumentovať tým, že autobus blokovali fanúšikovia Panathinaikosu. „Potom nás ubezpečovali, že oneskorenie zapríčinila polícia, ktorá zabezpečovalo priestor v okolí štadióna.“

Nino Marcelli ŠK Slovan Čítajte viac Vychováva Slovan nového Hamšíka? Kúpil ho za 100 eur, podľa Weissa bude tešiť ľudí

Čo sa v skutočnosti stalo ostáva záhadou. „Na odvoz sme čakali viac ako pol hodiny a skoro rovnaký čas sme strávili cestou na hotel, pretože sme išli úplne inou a omnoho dlhšou trasou,“ dodáva web.

Klub chce proti chce podať na UEFA protest proti správaniu sa gréckeho organizátora. Odveta v Aténach je na programe v utorok o 19.30 h.

Najdrahší futbalisti v každom tíme Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
MFK Dukla Banská Bystrica; Róbert Polievka...
18 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Panathinaikos Atény #Dnipro Dnepropetrovsk