Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

300 miliónov na stole, malo sa rokovať. Mbappé zareagoval na megaponuku

Klenot v zostave Paríža St. Germain Kylian Mbappé, okolo ktorého sa po vyradení z kádra rozbehlo prestupové šialenstvo, sa vyjadril k ponuke 300 miliónov eur, ktoré sa neho ponúkal saudskoarabský Al-Hilal.

27.07.2023 11:31
791799405 Foto:
Kde uvidíme hrať hviezdneho útočníka Kyliana Mbappého je zatiaľ nejasné.
debata (1)

Podľa francúzskeho športového denníka L'Equipe sa Mbappé odmietol stretnúť v Paríži na rokovaniach so zástupcami účastníka Saudi Pro League.

O jeho konci v Paríži St. Germain sa hovorí od júna, keď vedeniu francúzskeho majstra oznámil, že nepredĺži končiacu sa zmluvu. Po sezóne 2023/24 by tak mohol z klubu odísť zadarmo.

Vedenie PSG vynechalo minulý týždeň z nominácie na predsezónne turné v Japonsku a Južnej Kórei. Priživilo tým špekulácie, že sa ho pokúsi pred štartom sezóny za každú cenu predať.

Collage Maker-26-Jul-2023-05-05-PM-8115 Čítajte viac Pre Slovan som bol zradca, judáš. Ale milióny za mňa mu pomohli

Najúspešnejší klub z Blízkeho východu Al-Hilal sa v lete pokúsi z Paríža kúpiť aj hviezdneho Argentínčana Lionela Messiho, ktorý dal nakoniec prednosť zámorskej Major League Soccer a Interu Miami.

Bohatý tím z Rijádu už pred štartom nového ročníka posilnili Senegalčan Kalidou Koulibaly, Srb Sergej Milinkovič-Savič, Potutalčan Rúben Neves a Brazílčan Malcom.

Samotný Mbappé už niekoľko rokov neskrýva, že jeho snom je obliecť si dres Realu Madrid. Parížsky klub urobil pred rokom všetko pre to, aby si tip hráča udržal a presvedčil ho, že najlepším miestom pre jeho futbalový rast je PSG.

photo2023-07-2620-17-42-830x0 Čítajte viac Choreo s tankom: Nech sa armáda vráti do Kosova, odkázali Srbi. Crvena zvezda potom zničila Fiorentinu

Špekulovalo sa tiež o tom, že rastie aj Mbappého vplyv na chod klubu a všetko nasvedčovalo tomu, že 24-ročný francúzsky reprezentant spojí svoju budúcnosť s domácim klubom. Diania z posledných týždňov však napovedá skôr o opaku.

Trpezlivosť však dochádza aj fanúšikom Realu Madrid, ktorí už dali najavo nespokojnosť so správaním Mbappého. Na sociálnych sieťach pribúdajú vyjadrenia, ak by jeho snom bolo hrať za biely balet, už dávno by z PSG odišiel a hral v Španielsku.

Krásne partnerky hviezdnych svetových futbalistov Fotogaléria - 61 fotiek Všetky fotky
Medzi najslávnejšie futbalové páry sme zaradili...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé #francúzski futbalisti