Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kvôli sankciám príde o hviezdu. Ťažko ho nahradíme, tvrdí kouč Chelsea

Thomas Tuchel prezradil, že opora zadných radov Antonio Rüdiger odíde v lete z klubu po tom, čo mu vyprší zmluva.

25.04.2022 09:30
Antonio Rüdiger. Foto:
Antonio Rüdiger.
debata

Smutnú správu pre fanúšikov Chelsea oznámil tréner Tuchel po nedeľnom víťazstvo 1:0 v Premier league nad West Ham United.

Kouč londýnskeho veľkoklubu priznal, že získať adekvátnu náhradu za Rüdigera by bolo ťažké aj v prípade, že by na klub neboli uvalené sankcie zo strany britskej vlády.

Lewis Hamilton, Serena Williamsová Čítajte viac Hamilton a Serena spolumajiteľmi Chelsea? Verstappen rýpe do rivala

„Toni je veľká osobnosť, veľký vodca, ktorý zbavuje ostatných spoluhráčov strachu. Bude nám veľmi chýbať a bude náročné ho nahradiť,“ skonštatoval Tuchel.

Rüdiger je tak prvou hviezdou FC Chelsea, ktorá sa rozhodla nepokračovať v klube aj pod ťarchou neistej budúcnosti klubu ruského oligarchu Romana Abramoviča.

Todd Boehly. Čítajte viac Pred tromi rokmi mu dal Abramovič košom. Teraz je blízko k Chelsea

„Predostreli sme mu štedré ponuky a klub vyskúšal všetko, aby ho udržal. Ale už nemôžeme bojovať, pretože sú na nás uvalené sankcie. Máme zviazané ruky,“ uviedol Tuchel.

Rüdigerov odchod podľa neho len umocňuje dôležitosť rýchleho prevzatia klubu novým majiteľom. Ak sa tak nestane v dohľadnej dobe, nemecký reprezentant nemusí ostať jediným, ktorý opustí rady Chelsea.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Chelsea FC #Thomas Tuchel #Antonio Rüdiger