Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z tretieho koša vyšlo Slovensko. Angličania hľadali najľahšiu skupinu na EURO 2024

Portál Sport Bible vytvoril pomocou simulátora najnáročnejšiu a najjednoduchšiu skupinu pre Anglicko na majstrovstvách Európy, ktoré sa v lete budúceho roka uskutočnia v Nemecku.

25.11.2023 11:01
Bosna - Slovensko Foto: ,
Slovenských futbalistov považuje simulátor žrebu za najľahšieho súpera z druhého koša.
debata (2)

Už o týždeň v sobotu sa uskutoční v Hamburgu žreb skupín EURO 2024. V Anglicku sa rozhodli uľahčiť čakanie fanúšikov a napovedať im, čo bude pre reprezentáciu dobrým a zlým výsledkom.

Simulátor žrebovania určil, že pre Anglicku, ktoré je ako jeden z favoritov ME v prvom koši, bude najťažšou skupinou, ak dostane Dánsko, Holandsko a z posledného koša Taliansko.

Dani Alves Čítajte viac Brazílska legenda čelí dlhoročnému pobytu za mrežami. Bude obvinená zo znásilnenia

Na druhej strane, za najjednoduchšiu zvolil počítač skupinu s Albánskom, Slovenskom a Poľskom, ktoré by sa malo presadiť v marcovej baráži.

Pripomeňme, že okrem Slovenska sa v treťom koši pre žrebovanie nachádzajú aj Škótsko, Chorvátsko, Holandsko, Slovinsko a Česko.

Anglicko vs. Maďarsko Wembley prehra Čítajte viac Anglicko na kolenách, Maďari v nebi. Z Puskása si uťahovali, legende hrozil trest smrti

Zverenci trénera Garetha Southgata ukončili kvalifikáciu na ME remízou 1:1 v Severnom Macedónsku a v C skupine obsadili suverénne prvé miesto so šesťbodovým náskokom pred druhým Talianskom.

O troch posledných miestenkách na európsky šampionát sa rozhodne v barážových súbojoch dvanástich tímov. Medzi nimi sú okrem Poľska aj traja účastníci našej kvalifikačnej skupiny – Luxembursko, Island a Bosna a Hercegoviny.

Veľké porovnanie tímov postupujúcich na ME 2024 Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
V nasledujúcom rebríčku nájdete detailné...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #slovenskí futbalisti #EURO 2024