Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brazílska legenda čelí dlhoročnému pobytu za mrežami. Bude obvinená zo znásilnenia

Po decembrových MS v Katare, kde sa stal Dani Alves najstarším futbalistom Brazílie v histórii, urobil bývalý hráč FC Barcelona čin, ktorý si bude zrejme do konca života vyčítať.

25.11.2023 10:01
Dani Alves Foto:
Dani Alves počas posledných majstrovstiev sveta v Katare.
debata

Ako informoval The Sun, 126-násobný reprezentant Brazílie bude čoskoro obvinený zo znásilnenia, hrozí muž až deväť rokov vo väzení a ešte zaplatí aj vysoké odškodné.

V najslávnejšej ére FC Barcelony s Messim, Xavim či Iniestom patril medzi najlepších krajných obrancov na svete. Ako 39-ročný sa dostal na trávnik aj na poslednom svetovom šampionáte v Katare, čím sa stal najstarším Brazílčanom na najväčšom medzinárodnom turnaji na svete. Krátko po nich však zlyhal.

Anglicko vs. Maďarsko Wembley prehra Čítajte viac Anglicko na kolenách, Maďari v nebi. Z Puskása si uťahovali, legende hrozil trest smrti

V decembri mal sex s neznámou ženou na toalete v brazílskom klube, a to napriek tomu, že má doma deti a manželku. Alves trval na tom, že žena so stykom súhlasila. Tá ale brazílsku legendu obvinila zo sexuálneho napadnutie. Ženu mal držať na toalete proti jej vôli a mal ju aj fyzicky napadnúť.

Alves je už od januára vo väzení, z ktorého by sa tak skoro nemusel dostať. Na spadnutie je jeho obvinenie zo znásilnenia a prokuratúra požaduje trest odňatia slobody deväť rokov a odškodnenie obete vo výške 150-tisíc eur.

Zatiaľ nebolo špecifikované, kedy sa o osude Daniho Alvesa bude rozhodovať. Jeho manželka a modelka Joana Sanzová už avizovala, že požiada o rozvod. Bývalý špičkový obranca vyhral trikrát Ligu majstrov, trikrát európsky Superpohár a rovnaký počet trofeji získal aj na MS klubov.

Najsexi futbalistka na svete Alisha Lehmannová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Koľko zarába futbalom a čo dostáva od sponzorov...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #znásilnenie #brazílska futbalová reprezentácia #Dani Alves