Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z víťaza Ligy majstrov sexuálny delikvent. Exfutbalistu odsúdili za zneužívanie dcéry

Bývalý holandský profesionálny futbalista Tarik Oulida, ktorý v roku 1995 vyhral s Ajaxom Amsterdam Ligu majstrov, bol v Španielsku odsúdený na dva a pol roka väzenia za sexuálne zneužívanie vlastnej dcéry.

22.11.2023 13:32
Tarik Oulida Foto:
Tarik Oulida (vpravo) v drese francúzskeho Sedanu.
debata (1)

Holandský De Telegraaf informoval, že rozsudok nad bývalým stredopoliarom Ajaxu, Sevilly či francúzskeho Sedanu vyniesol nedávno súd v španielskej Marbelle. Proti nemôžu sa už vinník nemôže odvolať.

Podľa súdu sa Oulida dopustiť sexuálnych zvrhlostí ešte v roku 2011. Vlastnú dcéru mal obchytkávať na intímnych miestach a napádať ju. Okrem väzenia dostal aj zákaz styku a ani v budúcnosti sa nesmie dostať do bezprostrednej blízkosti svojej dcéry.

Julian Nagelsmann Čítajte viac Toto sa robí? Tréner prinútil svojho brankára zdržovať. Nepomohlo, Nemci sú na smiech

Po odpykaní trestu zostane exfutbalista pod dohľadom španielskych úradov ešte štyri roky a dva mesiace. Po uplynutí tejto lehote nesmie ďalších desať rokov navštíviť Španielsko.

Nie je to po prvýkrát čo sa Oulida dostal do kontaktu so španielskou justíciou. V minulosti strávil v Madride mesiac vo väzbe pre podozrenie z podvodu.

823516166 Čítajte viac Dramatické scény z Južnej Ameriky. Messi stiahol tím z ihriska: Polícia bila ľudí vrátane našich rodín

Oulida sa narodil v Amsterdame, za miestny Ajax nastúpil na 24 zápasov a po víťazstve v Lige majstrov prestúpil do FC Sevilla. Ľavý stredopoliar zaznamenal vo víťaznej sezóne amsterdamského klubu dva góly do siete AEK Atény.

Po odchode zo Sevilly pokračoval v kariére v ďalekom Japonsku, kde zažil najlepšie obdobie. Za Nagoya Grampus odohral 111 zápasov a v roku 2004 ukončil kariéru v ADO Den Haag.

Veľké porovnanie tímov postupujúcich na ME 2024 Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
V nasledujúcom rebríčku nájdete detailné...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne zneužívanie #Ajax Amsterdam #Tarik Oulida