Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nenápadný prestup s gigantickým menom. V Arábii si možno čoskoro zahrá jeden z najlepších hráčov všetkých čias so synom

Syn Cristiana Ronalda oficiálne prestupuje. 13-ročný futbalista sa stal novou posilou tímu Al Nassr, kde podpísal zmluvu. Ronaldo junior bude hrať v tamojšom výbere do 13 rokov. V budúcnosti by si tak mohol zahrať aj v A tíme so svojím otcom.

20.10.2023 11:30
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo a jeho syn Cristiano.
debata

S informáciou o prestupe prišiel aj renomovaný futbalový novinár Fabrizio Romano. ň

„Dohoda bola podpísaná, syn Cristiana Ronalda začne v nasledujúcich dňoch trénovať. Bude nosiť číslo 7,“ hovorí Romano na sociálnej sieti X.

Naposledy pôsobil Cristiano Ronaldo junior v Manchestri United, kde mu ale teraz skončila zmluva. Teraz sa tak syn slávneho futbalistu môže oficiálne pripravovať s tímom Al Nassr, kde jeho otec vyčíňa a strieľa góly ako na bežiacom páse.

Podľa webu sportbible chce navyše saudskoarabský tím ponúknuť Ronaldovi staršiemu novú zmluvu do roku 2027. To by znamenalo, že by sa 38-ročný Portugalec mohol s tímom pripravovať aj na MS 2026 a získať vysnívanú trofej z tohto šampionátu.

Cristiano Ronaldo, fanúšik Čítajte viac Portugalci boli ako obarení. Na Ronalda vybehol v Zenici fanúšik, grimasa hviezdy neveštila nič dobré

Navyše by tak existovala možnosť, že by si Ronaldo mohol v jednom tíme zahrať spolu so svojim synom. „Môj syn mi hovorí: Oci, počkaj ešte niekoľko rokov, chcem hrať s tebou,“ cituje novinár Fabrizio Romano jednu z Ronaldových výpovedí.

Cristiano Ronaldo Jr. sa narodil 17. júna 2010. Jeho otec nikdy neprezradil, kto je matkou, hoci mnohí veria, že sa narodil prostredníctvom náhradného materstva.

V rozhovore s Jonathanom Rossom v roku 2017 Ronaldo prezradil, že jeho syn nevie, kto je jeho matka, ale povie mu to, keď bude správny čas. Má však úžasný vzťah so svojou nevlastnou mamou Georginou Rodriguezovou i nevlastnými súrodencami, dvojčatami Evou a Mateom.

Cristiano Ronaldo a jeho začiatky Fotogaléria - 78 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho detská tvár. Pozrite...

Mladý futbalista hral za futbalovú akadémiu Juventusu, do Manchestreu United prestúpil po tom, čo sa jeho otec vrátil na Old Trafford v auguste 2021 za 22 miliónov dolárov.

Ronaldo Jr. sa pripojil k futbalovej akadémii United spolu so synom Wayna Rooneyho Kaiom i synom Nemanju Matiča.

Slávny otec tvrdí, že by rád videl svojho syna kráčať v jeho šľapajach. Dos Santos Aveirová, chlapcova stará mama, sa domnieva, že v tomto veku je zručnejší ako jeho otec a dúfa, že z neho bude skvelý hráč.

Najlepšie zarábajúci futbalisti roka 2023 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Harry Kane (Bayern Mníchov): 36 mil. USD.
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Al Nassr