Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Portugalci boli ako obarení. Na Ronalda vybehol v Zenici fanúšik, grimasa hviezdy neveštila nič dobré

Aj po ôsmom kole kvalifikačnej J-skupiny zostali portugalskí futbalisti stopercentní. Cristiano Ronaldo a spol. v pondelok zvíťazili nad Bosnou a Hercegovinou hladko 5:0, keď všetky góly padli do prestávky.

17.10.2023 09:54
Cristiano Ronaldo, fanúšik Foto:
Po vybehnutí za Cristianom Ronaldom spacifikovali fanúšika usporiadatelia.
debata

Najväčšia hviezda tímu nastúpila v základnej zostave a strelila úvodné dva góly – podobne ako proti Slovákom skórovala najskôr z penalty a potom sa tesne vyhla ofsajdovej pasci a zvýšila na 2:0.

Slovensko Luxembursko Martin Dúbravka Milan Škriniar Čítajte rozhovor Slovenské výkony? Nehodné účastníka ME! Krutá prehra pre Luxembursko, ešteže sme mali šťastie a benevolentného rozhodcu

Pre 38-ročného kanoniera išlo o 39. a 40. gól v sezóne, čím prekonal Erlinga Haalanda (39 zásahov) a Kyliana Mbappého (35).

V 39. minúte stretnutia v Zenici za stavu 4:0 zarezonoval moment, aký Cristiano Ronaldo nezažil prvýkrát. Na ihrisko za ním vybehol fanúšik a ihneď sa ocitol v obklopení usporiadateľov.

Pozrite si videá:

Po chaotickej situácii sa na tvári portugalského kapitána objavila bolestivá grimasa a začal si masírovať nohu, ktorú mu niekto prišliapol. Kapitána išiel okamžite skontrolovať spoluhráč Bruno Fernandes.

Ronaldo v stretnutí pokračoval a hral do 66. minúty, keď ho vystriedal Diogo Jota.

Portugalci si vybojovali v miestenku na šampionáte v Nemecku už po minulotýždňovej výhre nad Slovenskom 3:2. Bosna je v tabuľke predposledná, horšie je len Lichtenštajnsko.

Krutá rana pre domácich. Ohlasy na triumf Slovákov Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
„V prvom polčase bolo Luxembursko...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalskí futbalisti