Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rodine Škrtelovho exspoluhráča išlo v Izraeli o život. Teroristi však v dome narazili na jeho synovca z ozbrojených síl

Rodina jedného z najslávnejších izraelských futbalistov Yossiho Benayouna, ktorý bol v Liverpoole spoluhráčom Martina Škrtela, sa počas útokov Hamasu na Izrael dostala do nebezpečnej situácie.

11.10.2023 14:18
Yossi Benayoun Foto:
Yossi Benayoun sa teší z gólu s Martinom Škrtelom v apríli 2009.
debata (3)

Teroristi napadli dom, v ktorom sa nachádzali jeho blízki.

Zaťa dnes 43-ročného bývalého hráča podľa portálu Ynet Sport postrelili a štyria členovia Hamasu pokračovali v útoku na ukrývajúcich sa členov Benayounovej rodiny.

Jakub Sylvestr Čítajte aj Kto nevidel, neuverí. Jediný Slovák v izraelskej lige nám porozprával o tom, ako prežil ťažké sobotňajšie ráno

Tej sa podarilo uniknúť vďaka jeho synovcovi Shakedovi, príslušníkovi izraelských ozbrojených síl, ktorý zabil troch teroristov.

Podľa medializovaných informácií sa rodine podarilo z horiaceho domu ujsť cez strechu a napokon jej pomohli aj izraelskí vojaci.

6 Páleníková Čítajte aj Úpenlivá prosba najlepšej slovenskej basketbalistky z Izraela: Chcem ísť domov! Kašlú na nás, sťažuje sa kapitánka Česka

„Bol som v šoku. Mám za sebou najťažší deň v živote. Už som prijal fakt, že všetci sú mŕtvi, no potom sa stal zázrak. Vďačíme zaň môjmu hrdinskému synovcovi,“ uviedol Benayoun.

Vtedy a dnes. Najlepšie platení futbalisti 2003/04 Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Pozrite sa, ako sa za 20 rokov zmenili...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #izraelskí futbalisti #útok na Izrael #Yossi Benayun