Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mala šancu, už ju nedostane. Ibrahimovič prehovoril, ako dostal košom pri žiadosti o ruku

Bývalý švédsky reprezentant a ikona svetového futbalu Zlatan Ibrahimovič prezradil, prečo nie je ženatý s partnerkou napriek tomu, že sú spolu vyše 20 rokov a majú dve deti.

07.10.2023 07:10
10. Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič.
debata

Bývalá hviezda Paríža St. Germain, AC Miláno a Manchestru United to uviedla v rozhovore s Piersom Morganom v rámci televízneho seriálu „Piers Morgan Uncensored“ na TalkTV.

Medzi témami rozhovoru boli aj Švédov čas na Old Trafford, jeho postrehy v súvislosti s aktuálnym trénerom Manchestru United Erikom ten Hagom aj spomienky na jeho nevšednú kariéru.

Nechýbala ani časť o Zlatanovom detstve a osobnom živote – a Morgan ho presvedčil hovoriť aj o vzťahu s dlhoročnou partnerkou Helenou Segerovou.

Milan Škriniar Čítajte viac O Škriniarovi nám napísal novinár z L'Equipe. Vysvetľuje, prečo bol z neho spočiatku znepokojený

Dvojica je spolu od roku 2002 a pre magazín Elle Segerová v minulosti prezradila, že sa po prvýkrát stretli, keď ho konfrontovala s jeho parkovaním.

Majú spolu dvoch synov, 15-ročného Vincenta a 17-ročného Maximiliána, ktorý je momentálne súčasťou mládežníckeho tímu AC Miláno.

Napriek tomu, že sú spolu vyše dve desaťročia, nikdy sa neoženili – a Zlatan na tému odpovedal typickým štýlom, keď okolnosti Morgan počas rozhovoru skúmal.

Paul Pogba Čítajte viac Pozitívna na doping aj B vzorka. Majster sveta čelí štvorročnému zákazu činnosti

Vysvetlil: „Požiadal som ju. Povedala nie. Bolo to pred pár rokmi. Povedal som, že po 20 rokoch si zaslúži byť so mnou zosobášená. Odvetila, že to nepotrebuje, aby bola so mnou. Je silná, veľmi silná,“ skonštatoval Ibrahimovič.

Na otázku, či by svoju partnerku opäť požiadal o ruku, odpovedal: „Nie. Mala jednu šancu, druhú šancu nedostane. Ale má odo mňa dvoch chlapcov, takže to je ešte významnejšie, ako byť ženatý."

Pre Elle Segerová vysvetlila, že svadba by mohla narušiť jej pocit nezávislosti. „Nechcem byť označovaná len ako manželka futbalistu, alebo víťazka súťaže krásy. Myslím, že ľudia nevedia, koľko som študovala, pracovala a bojovala.“

Nový automobil Ibrahimoviča, Ferrari Daytona SP3 Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Zlatan Ibrahimovič sa v sobotu na obed vybral...
debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #Helena Seger