Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Škriniarovi nám napísal novinár z L'Equipe. Vysvetľuje, prečo bol z neho spočiatku znepokojený

Milan Škriniar má za sebou náročný zápas Ligy majstrov. Jeho Paríž St. Germain prehral v Newcastli vysoko 1:4 a nielen od médií za to schytal tvrdú kritiku.

06.10.2023 12:02
Milan Škriniar Foto:
Póza hovoria za všetko. Pri góloch Newcastlu bol takmer vždy aj Milan Škriniar.
debata

Slovenský obranca bol prakticky pri každom góle anglického celku a fanúšikovia PSG mu to dali pocítiť Zatiaľ len na sociálnych sieťach.

Obrátili sme sa teda na renomovaného novinára Josého Barrosa z denníka L'Equipe, ktorý mapuje dianie v najlepšom francúzskom klube. Zdá sa však, že situáciu okolo rodáka zo Žiaru nad Hronom nevidí tak dramaticky, ako niektorí fanúšikovia.

„Aby som bol úprimný, počas prvých ostrých zápasov sme boli trochu prekvapení a znepokojení, pretože v hĺbke poľa vyzeral pomaly a krehko. Možno potreboval čas získať nejaké poznatky a zvyknúť si na nový tím,“ začal svoju úvahu.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar nabil zbraň svojim hejterom. V Paríži nadávajú, v Interi vravia, že naňho už zabudli

Viacerí vyčítali Škriniarovi pohyb a rýchlosť aj v zápase proti Newcastlu, jeden z nich na sociálnej sieti X dokonca naznačil, že to bola neúcta voči severoangličanom postaviť proti ním „pomalého a neobratného Škriniara.“

Nič však nie je čierno-biele a podľa všetkého, ani nad Škriniarom v Paríži nelámu palicu. Barroso dokonca pripomenul aj fakt, že 28-ročný Slovák bol ešte nedávno zranený.

„Tiež sme špekulovali nad tým, či jeho úvod v Paríži nesúvisel aj s jeho operáciou,“ zamyslel sa. Barroso totiž tvrdí, že Škriniar sa pomaly ale isto zlepšuje.

„V posledných zápasoch – samozrejme okrehm toho v Newcastli – bol omnoho platnejší, konečne pevný a efektívny vo vzájomných súbojoch,“ odvetil.

Milan Škriniar Čítajte viac Kataklizma, so Škriniarom nás podviedli! Na Slováka sa po facke valí kritika, pri druhom góle vraj naňho musela spadnúť skriňa

Napriek tomu vo francúzskom mediálnom prostredí panuje presvedčenie, že Škriniar môže byť ešte lepší.

„Stručne povedané, teraz je to omnoho lepšie ako na začiatku, ale stále čakáme na to, čo príde. Nasledujúce mesiace ukážu, ako na tom je,“ dodal.

S Josém Barrosom sme sa zhovárali aj tesne po prestupe Škriniara do PSG. Prečítajte si veľký rozhovor s ním.

Russia Poland Slovakia Euro 2020 Soccer škriniar Čítajte viac Paríž chce hráčov, ktorí budú bojovať aj behať za iných. O Škriniarovi a jeho pozícii v PSG sme hovorili s novinárom z L'Equipe
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Milan Škriniar