Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Haaland je späť a už trhá siete. V prvom zápase sezóny mu stačilo sedem minút

Futbalisti Manchestru City uspeli vo svojom prvom dueli na predsezónnom hernom turné v Ázii. V Tokiu vyhrali nad japonským šampiónom Jokohama F-Marinos 5:3.

23.07.2023 15:50
791337654 Foto:
Erling Haaland pokračuje v streleckej kanonáde aj v začínajúcej sa sezóne.
debata

K obratu v skóre prispel dvoma presnými zásahmi Erling Haaland, ďalšie góly pridali John Stones, Julian Alvarez a Rodri.

Haaland prišiel na ihrisko až po zmene strán a presadil sa už po siedmich minútach pobytu na trávniku. Skóroval v 52. a 92. minúte. Zverenci Pepa Guardiolu sa najbližšie stretnú v stredu v Tokiu s Bayernom Mníchov a potom odcestujú do juhokórejského Soulu na duel proti Atleticu Madrid. Pozrite si Haalandov prvý gól v sezóne:

Pre zverencov Pepa Guardiolu to bol prvý súťažný zápas po šiestich týždňoch, keď v Istanbule zvíťazili vo finále Ligy majstrov nad Interom Miláno 1:0.

9 Fradi Čítajte viac Maďari vyplakávali za vyhodeným trénerom Ferencvárosu. Kopnutie do Slovana nemohlo chýbať

Po 37. minútach už prehrávali s domácim tímom o dva góly a chvíľu im trvalo, kým sa dostali do správnych koľají. Guardiola poslal do hry až desať nových hráčov vrátane Haalanda.

A po vyše polročnej odmlke sa v drese Manchestru City opäť objavil portugalský reprezentant Joao Cancelo, ktorý strávil druhú polovicu sezóny na hosťovaní v Bayerne Mníchov.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Erling Haaland