Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Španielsko je v šoku. Na ulici zavraždili mladého futbalistu, kondolujú aj kluboví giganti

Dvadsaťštyriročného Francisca Navala Pereza, prezývaného Paco, napadol v sobotu za bieleho dňa muž s nožom. Mladý futbalista z klubu Chipiona C.F. neskôr na následky bodných rán do hrudníka zomrel.

05.04.2023 14:22
Francisco Naval Perez Foto:
Nebohý Francisco Naval Perez.
debata (1)

Dvadsaťročný agresor nemal podľa kriminalistov s napadnutým žiadny vzťah a zaútočil bez slov. Polícia podozrivého po incidente zadržala, teraz je vo väzbe. Vyjadrenia plné zármutku prichádzajú z celého Španielska. Starosta Chipiony vyhlásil tri dni smútku, kondolencia pozostalým poslal aj slávny Real Madrid.

Podľa polície napadol útočník Navala bez zrejmého dôvodu veľkým nožom do hrudníka, uviedol denník Heraldo. Okrem toho, že obaja muži pochádzali z Chipiony, nebol medzi nimi žiadny známy vzťah.

Mladého športovca previezli po útoku do miestnej nemocnice v Cadisu, kvôli vážnosti jeho zranenia ho však čakali ešte dva presuny do iných zdravotníckych zariadení. Futbalista nakoniec podľahol poraneniam v nedeľu v nemocnici Puerta del Mar, kam ho dopravili vrtuľníkom.

„Bol v zlý čas na zlom mieste,“ lamentoval predseda futbalového klubu Alejandro Florido, informoval denník Nius.

messi Čítajte viac Dvakrát toľko ako Ronaldovi. Arabi núkajú Messimu šialené peniaze. Bude najlepšie platený na svete?

„Nemáme slov. Je to ako nočná mora, ale bohužiaľ ide o skutočnosť. Náš hráč Paco Naval Perez nás opustil. Mal len 24 rokov, mal celý život pred sebou. Jeho rodine a všetkým spoluhráčom prajeme úprimnú sústrasť a silu v tomto ťažkom období,“ napísal na Instagrame klub z druhej divízie andalúzskej ligy o tragickej smrti svojho hráča.

Pozostalým kondolovali aj ďalšie kluby vrátane vrcholných predstaviteľov La Ligy.

„Real Madrid hlboko smúti nad smrťou Paca Navala a praje úprimnú sústrasť jeho rodine, tímu, spoluhráčom a blížnym. Odpočívaj v v pokoji,“ napísal slávny španielsky klub na Twitteri.

„Naše myšlienky sú s jeho rodinou a ľuďmi Chipiony. V tomto náročnom období im posielame všetku našu silu a energiu,“ odkázal na sociálnej sieti tím Juventud Sanluqueña.

Lionel Messi Čítajte viac Zemetrasenie v PSG. Trio Messi - Neymar - Mbappé sa rozpadá, lebo aj katarský mešec má svoje dno

"Toto nešťastie nás všetkých šokovalo a zarmútilo. Ako starosta by som chcel v mene všetkých obyvateľov Chipiony vyjadriť kondolencia jeho rodine, priateľom a kolegom.

Vyhlásim oficiálne trojdňové obdobie smútku ako prejav kondolencie a úplného odmietnutia všetkých násilných činov," napísal tamojší starosta Luis Mario Fernandez o vražde ženatého otca dvoch detí na facebookovom profile mesta.

Platy trénerov slovenskej futbalovej reprezentácie Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Slovenský tréner storočia Jozef Vengloš viedol...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Francisco Naval Perez