Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z mobilov ľudí vo vedení FCB unikli správy. Strašne v nich urážajú Messiho

Viete, akým menom označovali ľudia vo vedení FC Barcelona Lionela Messiho? Vraveli o ňom, že je "hormonálny trpaslík". Vyplýva to zo správ v skupine na sociálnej sieti whats up, ktoré si posielali ľudia, ktorí mali na starosti slávny katalánsky klub. A keď Messi nebol hormonálny trpaslík, tak bol za potkana z kanála.

13.01.2023 14:24
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi v časoch, keď hral za Barcelonu.
debata (4)

Uniknuté správy odoslané v januári 2021 zverejnil portál El Periodico a obsahujú aj urážky namierené proti Gerardovi Piquému a súčasnému prezidentovi klubu Joanovi Laportovi, ktorý bol dva mesiace po výmenách znovuzvolený na druhé funkčného obdobia.

Všetky správy boli poslané do skupinového chatu s bývalým prezidentom Joanom Bartomeuom. Urážky namierené na Messiho sa datujú k dňu, keď španielske noviny El Mundo zverejnili podrobnosti o jeho zmluve na Nou Campe.

El Periodico uvádza, že správy o „hormonálnom trpaslíkovi“ a „potkanovi z kanála“ posielal Roman Goméz Ponti, vedúci právnych služieb klubu počas Bartomeuovho vedenia.

Medzi ďalších členov skupiny údajne patrili členovia predstavenstva a vyšší funkcionári Oscar Grau, Jordi Moix, Oriol Tomas, David Bellver, Pancho Schroder a Javier Sobrino.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo Čítajte viac Všetkých si vás kúpime. Mlsní Saudi chystajú rialy na Messiho

Všetci už opustili svoje výkonné posty v katalánskom veľkoklube, keď Bartomeu rezignoval koncom roka 2020. Čelil vtedy hlasovaniu o nedôvere. Odkaz Goméza Pontiho vo vzťahu k Messimu bol adresovaný Bartomeuovi a obsahoval aj niekoľko závažných a nepreukázaných obvinení.

Písalo sa tam: „Barto, naozaj nemôžeš byť taký dobrý človek k tomuto potkanovi. Klub mu dal všetko a on sa rozhodol pre prestup, novú zmluvu a sponzorov pre seba… Musíte myslieť na zmluvu so Suárezom, Giordim Albom, sú tam aj provízie za podpis Fatiho a Messiho agenta, ktorý nevie ani čítať a jeho partner je díler.“

„Všetci v klube trpíme kvôli tomu hormonálnemu trpaslíkovi, ktorý môže Barce ďakovať za to, že vôbec žije,“ napísal Ponti.

Achraf Hakimi, Kylian Mbappé Čítajte viac Kým Messiho vítali v Paríži, Mbappé si užíval New York. Už sú spolu

Messi odišiel z Barcelony do Paríža v lete 2021, pričom Laporta z jeho odchodu obvinil predchádzajúce predstavenstvo a sťažoval sa, že zúfalá finančná situácia klubu bola výsledkom „kalamitnej a katastrofálnej situácie“, ktorú zdedil.

V iných správach, ktoré zverejnil El Periodico, bol Piqué, ktorý minulý rok odišiel do futbalového dôchodku, nazvaný „skurvysynom“ za komentáre, v ktorých kritizoval klub.

Čo (ne)viete o Lionelovi Messim Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi to dokázal. Rovnako ako Diego...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi