Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kým Messiho vítali v Paríži, Mbappé si užíval New York. Už sú spolu

Útočník Kylian Mbappé a obranca Achraf Hakimi sa vo štvrtok opäť zapojili do tréningového procesu vo francúzskom futbalovom klube Paríž St. Germain.

12.01.2023 19:02
Achraf Hakimi, Kylian Mbappé Foto: ,
Achraf Hakimi (vľavo) a Kylian Mbappé na zápase NBA medzi Brooklynom Nets a San Antoniom Spurs.
debata

Obaja dostali voľno po MS v Katare, kde Mbappé ako najlepší kanonier šampionátu výrazne pomohol francúzskej reprezentácii k zisku striebra a Hakimi dokráčal s Marokom až k senzačnému štvrtému miestu.

Lionel Messi, Neymar Čítajte aj Messi sa vrátil gólom. Ďalšie oslavy mu Parížania zatrhli, vedeli prečo

Dve opory PSG spoločne dovolenkovali v USA, kde okrem iného navštívili aj zápas basketbalovej NBA medzi Brooklynom Nets a San Antoniom Spurs. V New Yorku si užili i novoročné oslavy, uviedla agentúra AFP.

Neboli teda ani pri minulotýždňovom privítaní argentínskeho spoluhráča Lionela Messiho. Novopečenému majstrovi sveta v tréningovom centre aplaudovali hráči i zamestnanci klubu a dostal aj malú trofej:

Vedenie úradujúceho šampióna Ligue 1 zavesilo vo štvrtok na sociálne siete video, na ktorom vidno, ako Mbappé s Hakimim už spoločne „zarezávajú“ v tréningovom centre PSG.

Parížania sa momentálne pripravujú na nedeľný ligový zápas so Stade Rennes.

Mbappé sa vo finále MS 2022 blysol hetrikom, no ani to nestačilo „Les Bleus“ k obhajobe titulu. S Argentínou prehrali 2:4 v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa zápas skončil 2:2 v riadnom hracom čase a 3:3 po predĺžení.

Futbalové famílie. Synovia a ich slávni otcovia Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Carlos Javier "Colo" Mac Allister hral ako ľavý...
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé #Achraf Hakimi