Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Capello verí, že z Beckhama bude vynikajúci tréner

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Fabio Capello žiada bývalého kapitána "Albiónu" Davida Beckhama, aby zvážil svoje pôsobenie v pozícii trénera.

29.08.2010 12:25
Capello, Beckham Foto:
Fabio Capello (vľavo) a David Beckham sa spolu stretli aj v madridskom Reale.
debata (1)

Bývalý záložník AC Miláno, Realu Madrid a Manchestru United Beckham bol na nedávnych majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike v úlohe poradcu Capella pri anglickej reprezentácii, keďže si nemohol obliecť najcennejší dres pre už spomenuté zranenie achilovky.

„Beckham hrával v rôznych krajinách. Okrem rodného Anglicka má skúsenosti aj zo Španielska, Talianska a USA. Má mnoho poznatkov a ja osobne si myslím, že by z neho mohol byť vynikajúci kouč. Práca trénera nie je jednoduchá, ale David je inteligentný človek a určite by ju zvládol s prehľadom,“ povedal na margo Davida Beckhama Fabio Capello, ktorý so svojimi zverencami na MS 2010 stroskotal v osemfinále na Nemecku (1:4).

Podľa názoru talianskeho kouča by mohol stredopoliar amerického tímu Los Angeles Galaxy laborujúci so zranením achilovky využiť svoje mnohoročné skúsenosti z ihriska aj v trénerskej praxi. Tridsaťpäťročný famózny exekútor štandardných situácií už v minulosti odmietol alternatívu, že po ukončení hráčskej kariéry bude pokračovať vo funkcii trénera.

1 debata chyba