Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sebavedomý útočník Slovana Rodrigues: Môj cieľ je byť najlepším strelcom súťaže, s Grazom to môžeme otočiť

Pri prvom štarte na Tehelnom poli sa luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues podieľal dvomi gólmi na víťazstve Slovana nad Zlatými Moravcami 4:1. A už sa nevie dočkať štvrtkovej odvety play off o osemfinále konferenčnej ligy proti Sturmu Graz.

19.02.2024 19:50
Gerson Rodrigues Foto: ,
Útočník Slovana Gerson Rodrigues stráca na najlepšieho strelca Niké ligy momentálne 8 gólov.
debata (3)

Po dvojgólovom predstavení s ViOnom ešte zostal pri fanúšikoch, venoval sa im pre podpisy či spoločné fotografie.

„Rezonujú vo mne dobré emócie. Po prehre v Grazi bolo pre nás dôležité vyhrať a dostať sa späť do lepšej nálady. Teším sa z tímového výkonu, vysokého triumfu i svojich dvoch gólov,“ citoval Rodriguesa oficiálny web klubu.

Robustný kanonier zaznamenal v troch súťažných štartoch štyri góly. Vo štvrtok v Grazi patril medzi najbojovnejších hráčov belasých a aj v nedeľu potvrdil, že patrí k hráčom, ktorých kvalita je na slovenských trávnikoch skôr výnimkou ako pravidlom.

Leonardo Campana Čítajte viac Najbohatší hráč Interu Miami: Messiho majetok sa na spoluhráča nechytá. Kto ho prevýšil?

„Ak chcem byť najlepší strelec ligy, tak treba začať už teraz! Dávam si za osobný cieľ stať sa najlepším strelcom súťaže, verím, že je to možné. V prvom rade mi však záleží na tom, aby sme ako tím víťazili a boli úspešní," povedal 28-ročný útočník.

Jeho cieľ nie je ani zďaleka nereálny, veď na aktuálne najlepšieho strelca súťaže, Róberta Polievku z Banskej Bystrice, stráca 8 gólov.

Francesco Calzona Čítajte viac Calzona je nový tréner SSC Neapol, Hamšíka neberie. Futbalový zväz zverejnil detaily súhlasu

Po 18 minútach pri premiére v Žiline a celom zápase v Grazi odohral proti Zlatým Moravciam 87 minút. "Cítil som sa výborne. Potreboval som byť fyzicky pripravený na štvrtok, preto mi takáto minutáž padla veľmi vhod. Stále verím, že to s Grazom môžeme otočiť a zvládnuť, dáme do toho maximum.“

Rodriguesa po úspešnej domácej premiére tešila priazeň fanúšikov, ktorým sa po stretnutí venoval. „Chceme, aby si to ľudia na futbale užili, a spoločná fotka či podpis na pamiatku je to najmenej, čo môžeme urobiť, aby šli domov šťastnejší a spokojní. Potrebujeme však ešte viac fanúšikov v každom zápase bez ohľadu na to, s kým hráme,“ dodala nová tvár v belasom drese.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Sturm Graz #Niké liga #Gerson Rodrigues