Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss ml.: Ak bude Strelec takto hrávať, musí nastupovať v reprezentácii. Reagoval aj na údajnú potýčku Rodriguesa

Futbalisti Slovana vstúpili do jarnej časti sezóny suverénnym víťazstvom na pôde Žiliny 4:0. Veľkú spokojnosť s výkonom aj výsledkov vyjadril kapitán belasých Vladimír Weiss ml.

10.02.2024 10:09
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss nastúpil v súťažnom zápase za Slovan prvýkrát od 4. novembra.
debata (5)

Weiss sa na vysokom víťazstve podieľal gólom po dorážke po nepremenení pokutového kopu a aj vďaka nemu odskočil Slovan v tabuľke druhej Žiline na rozdiel 10 bodov.

„Zápas nám vyšiel na jednotku. Či už kolektívne, alebo z pohľadu vynikajúcich individuálnych výkonov. Takto sme si to na úvod jari predstavovali,“ povedal kapitán Slovana pre klubový web.

Úradujúci majster ťažil aj s ofenzívneho rozostavenia 3–4–3, na ktoré mladí žilinský tím v priebehu celého zápasu nedokázal reagovať. Kapitán vychválil prácu celého tímu, ale osobitne vyzdvihol útočníka Dávida Strelca.

Davis - Kozak Čítajte viac Najväčšia posila? Nehrozí mu problém, aký zvyknú mať legionári, vraví Kozák. Trnava je u nás top mužstvo. Košice chceme dostať na jej úroveň

„Vpredu David Strelec ukázal jeden špičkový výkon útočníka. Keď bude David takto hrávať a držať disciplínu, musí nastupovať v reprezentácii v každom zápase,“ ocenil svojho spoluhráča, ktorý je v Slovane na hosťovaní z talianskej Spezie.

Weiss priznal, že po dlhom zranení sa mu hralo dobre, ale nebolo to úplne bez bolesti. „Na umelej tráve to nie je ideálne, no teším sa, že som odohral 70 minút a postupne sa dostávam do formy.“ usmieval sa šťastný strelec.

Svoj súťažný debut v belasom drese absolvoval útočník Gerson Rodrigues, ktorý sa blysol asistenciou na zásah Džabu Kankavu a gólom v nadstavenom čase. Luxemburský reprezentant za takmer polhodinu, keďže sa nadstavovalo až 13 minút, ukázal v náznakoch vysokú kvalitu.

Lionel Messi Čítajte viac Rozruch okolo Messiho. Rozhneval ľudí v Hong Kongu, doplatila na to aj reprezentácia Argentíny

Kapitán Slovana zároveň za kabínu dementoval dezinformácie, ktoré sa v uplynulých dňoch šírili po sociálnych sieťach. Podľa nich mal mať Rodrigues na tréningu potýčku s obrancom Guramom Kašiom.

„V médiách sa o ňom v poslednej dobe ukazovali úplné hlúposti. Dnes mi niekto posielal, že údajne došlo k nejakému nedorozumeniu medzi ním a Guramom Kašiom či trénerom. Absolútne to tak nie je. Chcem povedať, že u nás v kabíne sa prejavuje ako úplne normálny a slušný chalan," povedal Weiss.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss ml. #Dávid Strelec #Gerson Rodrigues