Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozruch okolo Messiho. Rozhneval ľudí v Hong Kongu, doplatila na to aj reprezentácia Argentíny

V Hong Kongu sa odohral priateľský zápas medzi Interom Miami a výberom tamojšej ligovej súťaže. Všetci fanúšikovia sa tešili na Lionela Messiho, ktorý však na stretnutie nenastúpil.

09.02.2024 21:46
Lionel Messi Foto:
Messiho si fanúšikovia v Hong Kongu mohli užiť iba na lavičke náhradníkov.
debata (1)

Nahnevaní fanúšikovia tak chceli vrátiť vstupné, nakoľko sa nedočkali toho, za čo zaplatili nemalé čiastky. A nakoniec sa od organizátorov dočkali a bude im vrátená polovica sumy.

Lístky na zápas Interu Miami v Hong Kongu išli do predaja vlani v decembri a v priebehu hodiny si priaznivci zakúpili 38-tisíc vstupeniek.

SR Žilina šport futbal NL 19. kolo ZAX Čítajte viac Slovan sa naladil na Graz dominantným výkonom. Zvýšil náskok v tabuľke, no prišiel o Borjana

Niektorí za vstupenku zaplatili až 640 dolárov v nádeji, že uvidia naživo kúzliť s loptou jedného z najlepších futbalistov všetkých čias.

Lenže Messi nehral a situácia sa vyostrila natoľko, že hongkonská vláda dokonca hrozila usporiadateľom zápasu, že im znížia dotáciu na jeho organizáciu.

„Keď sme zistili, že Messi hrať nebude, chceli sme po vedení Interu Miami, nech ho aspoň vyzvú k tomu, aby všetko fanúšikom vysvetlil. On neurobil vôbec nič. Že o tri dni neskôr on aj Luis Suárez hrali v Japonsko, bola len ďalšia facka,“ uviedli organizátori.

SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Čítajte viac Každá palica má dva konce, práca Žiliny je na chválu i kritiku. Zo Slovana som sklamaný, Kozák sa "potatil"

Na neštandardné chovanie Messiho v Hong Kongu teraz doplatí aj argentínska reprezentácia. Zápas majstrov sveta proti Nigérii, ktorý sa mal odohrať v marci v Chang-čou, bol totiž zrušený.

Podľa čínskych organizátorov neboli vhodné podmienky na uskutočneniu zápasu. V rámci rovnakého turné sa má ešte Argentína stretnúť s Pobrežím Slonoviny v Pekingu. Uvidíme, či tiež nepríde k jeho zrušeniu.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi