Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlomená kosť, operácia a veľký problém pre Slovan. Nová posila sa zranila ešte pred debutom

Bratislavskému Slovanu sa napokon podarilo zaobstarať si náhrady za Lucasa Lovata a Aleksandara Čavriča, ktorí sa so slovenským majstrom počas zimného prestupového obdobia rozlúčili.

03.02.2024 13:27
423278001 1810475492758454 7105102847396311626 n Foto:
Slovan dlhší čas nemôže počítať so Spyridonom Risvanisom.
debata

Do obrany prišiel 196 centrimetrov vysoký odchovanec gréckeho tímu Panathinaikos FC Spyros Risvanis, ktorý by mal vystužiť stopérske rady v obrane, keďže pri dlhodobom zranení Richarda Križana má Slovan k dispozícii iba troch stredných obrancov.

„Tridsaťročný obranca s bohatými skúsenosťami z najvyššej gréckej súťaže prichádza zatiaľ do konca sezóny s perspektívou ďalšej spolupráce na nasledujúce dva roky,“ napísal klub na svojom webe.

Druhou výraznou posilou je reprezentant Luxemburska Gerson Rodrigues, ktorý by mal byť ofenzívnou hrozbou pre súperov. Kvalitného, no problémového hráča, získal Slovan po dlhých rokovaniach s Dynamom Kyjev.

rodrigues, kmotrík Čítajte viac Potvrdené! Slovan získal Rodriguesa a zverejnil podmienky kontraktu. Kmotrík prezradil, ako to bolo s Dynamom Kyjev

Stopérsky problém sa však vyriešil iba na krátko. Grécky stopér Risvanis, ktorý naposledy pôsobil v Dunajskej Strede, sa totiž ihneď po príchode do hlavného mesta Slovenska zranil.

Malo by sa jednať o zlomeninu lícnej kosti, ktorú Grék utrpel po jednom zo súbojov na tréningu. Všetko potvrdil aj web slovenského ligového majstra.

„Spyridon včera po statickom súboji v tréningu a zrážke utrpel zranenie tváre. Podstúpil operáciu, podľa prvých prognóz vypadne prinajmenšom na mesiac, avšak to sú len prvotné informácie krátko po operácii.

SR Futbal Slovan Ferencváros LM 2. predkolo Odveta BAX Čítajte viac Maďarské sny o novej lige! Chystajú súťaž pre kluby strednej a východnej Európy. V projekte sa spomína aj Slovan

Je to pre nás problém, pretože sme stratili alternatívu v strede, uvidíme, ako na to budeme reagovať,“ povedal Boris Kitka, s tým, že belasí s novou posilou nebudú môcť počítať v úvode jarnej časti sezóny.

Tú ma Slovan dosť nabitú. Okrem boja o obhajobu ligového titulu čaká belasých aj play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy proti rakúskemu tímu Sturm Graz.

Zárobky futbalových klubov v sezóne 2022/2023 Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Ktoré kluby v minulej sezóne zarobili najviac?...
debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #ŠK Slovan Bratislava #posila #Spyridon Risvanis